Az Annabelle baba igaz története

Szerkesztette:Agent

Az elmúlt hónapokban rengeteg hír merült fel, hogy Annabelle baba eltűnt a helyéről. Nos, hogy mi az igazság nem tudni. De szerintem mindenki ismeri, vagy hallott már róla. Akit jobban érdekel, itt a film mögötti valódi történet.


Aki látta a Démonok között (The Conjuring) című filmet, bizonyosan nem felejtette el az a Annabelle babát, amely a film egyik legfélelmetesebb elemei közé tartozott. De mi a valódi története a furcsa babának?

A filmben Annabelle Ed és Lorraine Warren egyik legfélelmetesebb tárgyai közé tartozik, amelyet féltve őriznek borzalmas gyűjteményükben. A moziban James Wan igen félelmetes külsőt kölcsönzött a babának, amely a valóságban nem fest annyira borzalmasan.


Donna 1970-ben kapta édesanyjától a játékot

amelyet használtan vettek. Donna főiskolán tanult abban az időben, és egy Angie nevű lánnyal lakott együtt. Semelyikük sem gondolta, hogy a baba különleges lenne. Azonban hamarosan azt vették észre, hogy Annabelle testhelyzeteket változtat, pár héttel később határozottan mozgott. Egyszer az ágyon hagyták a babát, amely átköltözött a kanapéra estére.

Barátjuk, Lou gyűlölte a babát. A fiú úgy gondolta, hogy valamiféle ördög lakozik benne, de a lányok próbálták racionálisan megmagyarázni a kérdést. Azonban Annabelle egyre furcsább lett. Később pergamen papíron találtak segítségkérő üzeneteket, amelyek a semmiből bukkantak elő.

Egyik este Donna véresen talált rá a babára. Úgy tűnt, hogy a piros folyadék a babából jön. Ez volt az utolsó csepp, ekkor vitték el a játékot egy médiumhoz, aki azt mondta, hogy egy Annabelle Higgins nevű lány halt meg a lakásukban. A nő szerint a lelke a lakásban maradt, megbízik a két új lányban. Később Donna és Angie megengedte a a léleknek, hogy velük maradjon, ám ekkor elszabadult a pokol.
Lou rémálmokkal küzdött, amelyben Annabelle szerepelt. Sokszor erőszakosan bánt vele.
Angie és Lou pár nappal később hangokat hallott Donna szobájából. Azonban csak Annabelle volt a szobában. Lou testén hirtelen karmolásnyomok tűntek fel, a húsa néhol megégett. A fiú tudta, hogy Annabelle tette ezt vele.

Ekkor léptek kapcsolatba a Warren házaspárral

akik megállapították, hogy démonnal van dolguk. A babát nem szállta meg semmi, azonban azzal manipulált. Az igazi célpontja Donna volt.
A pap végezte el az ördögűzést a lakásban, aztán magukkal vitték a babát egy zsákban. Ed Warren végig követte a pap autóját, amivel folyamatos problémák voltak. A szenteltvíz csak órákra oldotta meg a gondot. Annabelle később elkezdte régi trükkjeit Warrenék otthonában is. Később a házaspár bezárta a babát egy biztos helyre, azonban a lélek továbbra is benne rekedt. Másként képtelen voltak megoldani az először egyszerűnek tűnő helyzetet.
Annabelle ma is arra vár, hogy szabadon engedjék. (Annabelle baba)

(Fordítás: Szaszkó Gabriella (Bizzarium)
forrás: BadAssDigest.Com
)bizzarium.com
)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »