Az árnyemberek!

Szerkesztette:Agent

Az árnyékemberekről először talán a szekrényben bújkáló Mumus jut eszébe mindenkinek. De igen sok típusát figyelték meg az elmúlt évezredekben. Vannak negatív árnyak, vörös szemű árnyak, és a kalapos ember( Akit többek közt Magyarországon is láttak az elmúlt években. Még határvadászok kisebb csoportjának is sikerült vele összefutnia a Gemenci erdőnél járőrözés közben.)
A beszámolók alapján általában teljesen ártalmatlanok. A legtöbb esetben csak átsétálnak a házon, álldogálnak utcasarkon, erdő, vagy ház mellett. Kapcsolatfelvételről igen kevesen számolnak be, de egy közös minden szemtanú leírásában megegyezett. Negatív, kellemetlen érzés, és erős félelemérzet társult a találkozásokhoz.
A vörös szemű és a negatív árnyékembereknél azt is elmondták szemtanúk, hogy úgy érezték, mintha az entitás ebből a félelemből táplálkozna. Az árnyékemberek lehetnek démoni entitások, szellemek, dimenziók közötti utazók vagy más sötét jelenségek amit még nem ismerünk.

A legtöbb árnyékemberes látogatás egyszerű jelenségekkel magyarázható. Sokan tapasztalnak árnyékokat a szoba falán, esetleg az ágyuk felett, ami figyeli őket. Sokszor jár velük megmagyarázhatatlan félelem, esetleg mellkasi szorító érzés is. Egyszer csak a fojtogató érzés megszűnik, és az árnyék felszívódik. Ezt a jelenséget alvási bénulásnak nevezik, és nincs benne semmi természetfeletti. Sok pszichológus úgy gondolja, hogy a legtöbb árnyékember jelenség az álmok mellékterméke. Teljesen egészséges embereknél is előfordulhatnak ilyen hallucinációk.

(Sz.G.)

Vallási szempontból nézve sokan démoni jelenségnek tartják az árnyékembereket, akik veszélyt jelenthetnek ránk nézve. Úgy gondolják, hogy emberi lelkek próbálnak íly módon visszatérni az életbe ezen a lények formájában.

Aki ilyen jelenséget tapasztal, annak nem árt óvintézkedéseket tennie illetve az ilyenkor célszerű “hatósághoz”, szakértőhöz fordulnia (Egyház, Stb.)

(ParaNormalHaze, Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »