Az eddigi legjobb felvétel a Nagylábról.

Szerkesztette:Agent

Ismét sikerült lencsevégre kapni Nagylábat (Bigfoot), a majomszerű lényt. Egy szakértő szerint ezúttal egyáltalán nem kizárt, hogy tényleg ő van a felvételen.

A videó az Instagramon jelent meg egy rejtélyes fenevadakkal foglalkozó oldal, a cryptiduniversity profilján. A felvételen a hírhedt majomszerű szörnyetegre, Nagylábra nagyon hasonlító alak mászkál az erdőben. Először a fűben ült, majd felállt, hogy megmutassa meghökkentő magasságát.

 

Bár sokak szerint ismét csak egy maskarába öltözött tréfamesterről van szó, vannak, akik úgy vélik, hogy a felvétel legitim lehet, és újabb nyomot szolgáltathat a teremtmény kilétének felfedésében. Seth Breedslove dokumentumfilmes a Daily Starnak azt mondta, hogy a videó minden bizonnyal átverés, de vannak jelek, amelyek kételkedésre adhatnak okot.

A lefilmezett alany túlzottan is nagynak tűnik, de a mozgása könnyen elárulja. A földet nézi, miközben forog, ami arra utal, hogy egy beöltözött ember lehet, akinek a jelmez miatt látási nehézségei vannak, és nem tudja pontosan, merre lépjen. Viszont a magassága miatt könnyen lehet, hogy valódi. Sajnos ezek a videók mindig több kérdést hagynak bennünk, mint választ” – mondta Breedslove.

Nagylábról az észak-amerikai telepesek az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején kezdtek beszámolni. Létezésének alapját elsősorban megfigyelések adták, alkalmanként azonban lábnyomokra is bukkantak.

(Hirado.hu)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »