Az egész család egy szempillantás alatt tűnt el, megmagyarázatlan módon.

Szerkesztette:Roland

Furcsa eltűnések és megmagyarázatlan haláleset szinte minden ember érdeklődését felkeltik, főleg, ha egy egész család eltűnéséről van szó!

2009-ben egy nem mindennapi esetről szerezhettünk információt. Megrázó minden eltűnéssel kapcsolatos dolog, ám ha egy konkrét családnak veszik nyoma talán még nyomasztóbb.

Jemison család esete pont ezért is felkavaró és kiakasztó.
Normál családi életet éltek egy normál családi házban. Mindenük megvolt, amit szerettek volna elérni az életben. Pénz, autó, lakás, egészség és a gyönyörű kislányuk.

Ebben az évben a család egy nagyobb vásárlást tervezett, kicsit messzebb otthonuktól. Ám mióta elindultak azóta sem tértek haza. 8 hónapot kellett várni, hogy valami információ előkerüljön a rejtélyesen eltűnt családról.

Autójukat megtalálták a házuktól már messze. Egy földúton volt. Senkit nem találtak a terepjáróba , csak a család kutyáját elpusztulva.
A jószág feltehetően éhségben és szomjúságban pusztult el. Ami még felkavaróbb, hogy a vásárlásra vitt pénz is a kocsiban volt, néhány magukkal vitt cuccal együtt.

A nyomozók visszanézték a család otthonában lévő kamera felvételeit.

kamera felvétel

Megdöbbentő dolgot találtak. A család úgy pakolt az utazásra, hogy egyetlen szót sem szóltak egymásnak, mozgásuk darabos volt, mintha robotok lettek volna. Nem néztek egymásra és mindent tudatosan csináltak.

Ám ha ez még nem lett volna elég idáig, most jön a fekete leves.
A családot összes tagjának maradványait (Csontjait) megtalálták  egy közeli erdőben.

Az, hogy hogyan került az egész család oda, milyen módon senki nem tudja.

Ez az egyetlen ilyen eset, amire még csak találgatni sem tudnak a nyomozók.
Az ügy a mai napig nincs lezárva!

Mivel ez a történet az internet sötét bugyraiban keringett, így természetesen nincs rá bizonyíték. Sajnos a felszíni interneten , semmilyen információt nem találtunk az esetről.

Olvasd el ezt is!: —-> Füstszellemek (LÁNGBA BORULT TÚLVILÁG)

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »