Az elátkozott Joliet baba.

Szerkesztette:Roland

A családi örökség négy generáción keresztül keserítette meg a nők életét, ugyanis a baba eredeti tulajdonosa éppen a második gyermekével volt várandós, amikor egy rosszakarója neki ajándékozta a játékot.

A kisfiú egészségesen jött a világra, de három nappal később, rejtélyes körülmények között, meghalt. Joliet tulajdonosa a tragédia után minden éjszaka egy kisfiú sírását hallotta, majd egy idő után rádöbbent, hogy a baba adja ki a hangokat.

A tulajdonos nem dobta ki az ördögi tárgyat, hanem azt megörökölte a nő lánya, aki két gyereket szült, ám a fia pár nappal a születése után meghalt. Innentől kezd, ahogy az anyja, úgy ő is fiúgyermek sírását hallotta éjszakánként, ám ő nem egy, hanem két pityergésre kapta fel a fejét.

Joliet ez után az unokához, Anne-hez került, akinek szintén két gyereke született, de a fia három nappal később meghalt. Anne három fiú sírását hallotta, ha leszállt az éj.

Anne meg akart szabadulni az átkozott játéktól, de annak ellenére se tudott, hogy tisztában volt azzal, hogy a lánya fogja megörökölni, tehát ő is el fogja veszíteni a fiát.

Joliet amellett, hogy sírt, sokszor sikoltozott, kuncogott. A legrémisztőbb az egészben az, hogy mindezt csak a család nőtagjai hallották, ezért senki se hitte el nekik, hogy milyen helyzetben vannak.

(bizzarium, hir.ma)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »