Az enfieldi szörny (“Az enfieldi horror”)

Szerkesztette:Agent

Az enfieldi horror az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szörnytörténete. A mai napig nem tisztázott mi is történt pontosan.

1973. április 25-én egy kisfiú, Greg Garrett a kertben játszott enfieldi otthonukban, Illinois államban . A kisfiút megtámadták. Azonban, ami az életére tört nem ember volt és nem is állat. A mai napig senki sem tudja, hogy mi volt pontosan a támadó lény. A fiú szerencsére megúszta annyival, hogy a lény a cipőjét cafatokra tépte, mire a kisfiú ijedtében sikított. Valószínűleg ez menthette meg az életét.

Nem sokkal később egy helyi lakos, Henry McDaniel kaparászást hallott, az ajtaja mögül mikor kinyitotta, amikor halk kaparászást hallott. Amikor kinyitotta az ajtót, de nem egy kutya, vagy egy macska állt az ajtó túloldalán, hanem egy nem evilági teremtmény, a leírása egyezett a fiúéval. A teremtmény alacsony volt, körülbelül másfél méter magas és három lábbal rendelkezett. Emellett rövid, tömzsi karjai voltak, amelyek karmokban végződtek. A karok mintha teste közepéről nyúltak volna ki. Teste szőrös volt és fényes vöröses szemekkel rendelkezett, amelyek hatalmasak voltak.

A férfi azonnal a lényre csapta az ajtót, majd a puskájáért rohant. Négy lövést adott le rá, és biztos volt abban, hogy eltalálta a lényt, mivel az fújtatott rá, mint egy vadmacska, majd elmenekült. A férfi azonnal hívta a rendőrséget. Az esemény utáni napon többen is látni vélték a lényt, még egyszer Henry is észlelte otthona ablakából.
Később azonban teljesen felszívódott. Azóta senki sem találkozott vele. Reménykedjünk benne, hogy nem is tér vissza. Hogy egy idegen, egy kísérlet alanya, vagy egy másik világból idetévedt állat volt-e, ezt nem tudni. Felépítése mindenképp szokatlan.

(Nyomokat is hagyott maga után.)

(ListVerse)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »