Az ikerpár megmagyarázatlan kapcsolatai. A ,,csendes ikrek”

Szerkesztette:Roland

Az ikrekről már oly sokat hallhattunk és oly sok rejtély övezi kettejük kapcsolatát. Akinek van ikertestvére az tudja, van valami láthatatlan kapocs, ami a tudomány napjainkban még nem tud megmagyarázni. Érzi kegymás lelki fájdalmát, sokszor gondolnak ugyan arra a dologra és sokszor még ugyan azt is álmodják. Ezekről már halhattunk korábban az oldalon, de akár az interneten bárhol. June és Jennifer 1963-ban születtek Barbadoson. 

Az ő történetük sem hétköznapi és azt kell, hogy mondjuk, a tudomány a mai napig nem jött rá kettejük kapcsolatára. Ők ugyanis senkivel nem beszéltek gyermek korukban. Mindenki, még az orvosok is azt hitték, hogy némák és, hogy valamiféle genetikai rendellenesség miatt nem képesek kommunikálni és szavakat képezni. Miután a család Wales-be költözött kiderült, hogy a lányok képesek a kommunikációra. Sőt a kommunikáció olyan formájára, ami elképesztő és hihetetlen. Szüleik észrevették, hogy egymással nagyon is kommunikálnak egy speciálisan kifejlesztett nyelvrendszerrel, melyet csak ők értenek, ám ők teljes mértékben.

Már önmagában ez is rejtély, hogy hogyan voltak képesek ezt kifejleszteni és ilyen mesterien elsajátítani. Ennek köszönhetően nem voltak képesek a társadalomba beilleszkedni és különféle dolgokat megtanulni, így egy ésszerű lépés volt. Elválasztották őket.

A szétválasztás azonban nem tartott sokáig, mert az ikrek mindegyike egy olyan furcsa állapotba került, mintha csak egy darab tárgyként viselkedtek volna. Miután újra találkozhattak ez az állapot megszűnt.

A lányok a pszichiátrián töltötték napjaikat, ahol több különös dolgot is felfedeztek velük kapcsolatban. Volt például, hogy külön szobába találták őket, de mindig ugyan abban a pozícióban és testhelyzetben.  Információk szerint az egyik iker tag bűncselekményeket kezdett el elkövetni a falakon belül és nem sokkal később mérgezés által valószínűleg öngyilkos lett.

A lányok különös naplókat írtak a halálról és különböző erőszakos cselekedetekről, amikről fogalmuk sem lehetett hogy mennek végbe mégis pontosan leírták a dolgokat….
Mi lehet ez a különös kapocs az ikrek közt? Hogy jön létre? A lányokat azóta úgy emlegetik, hogy ,, A csendes ikrek”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »