Az özvegy szelleme

Szerkesztette:Agent

Furcsa jelenségre figyeltek fel a thaiföldi Phimai körzet egyik falujában, Ban Tha Luangban, Bangkoktól északra. A házak többségének bejáratánál, kertjeiben ugyanis piros ingek és pólók vannak kiaggatva. Mielőtt bárki azt hinné, hogy piros ruhák nagymosása volt, el kell árulni, hogy mindez egy különös babona része.

2019 novembere óta rejtélyes halálesetek történtek a faluban és annak környékén. Három hónap leforgása alatt tizenhárom 17 és 60 év körüli egészséges férfi halt meg titokzatos körülmények között. A helyi lakosok mindezért az özvegyasszony szellemét hibáztatják.

A legutóbbi eset egy hatvan esztendős férfi halála volt, akit eszméletlenül találtak az egyik falusi úton. Nem sokkal ezek után meghalt, pedig állítólag erős és egészséges volt. A falusiak hisznek abban, hogy a vörös ing megvédi őket és otthonukat a szellem támadásától. Több helyi faluban is történtek hasonló halálesetek.

A távoli keleten a hiedelmek szerint, időnként felbukkan a falvakban egy-egy kísértet, gonosz özvegyszellem, amely párt keres magának az élők között, hogy azzal pótolja elvesztett társát.

Néhány megdöbbentő eset is történt az elmúlt években. Volt olyan falu, ahol a sok fiatal férfi halála miatt ugyanúgy az özvegyszellemet hibáztatták, és az asszonyok arra kényszerítették férjeiket, hogy női ruhát viseljenek, ezzel megtévesztve a szellemet. 2018-ban egy másik kis faluban az asszonyok óriási péniszű madárijesztőket tettek ki a házuk elé, ha nem hatnának eléggé a piros ingek. Úgy gondolták, ez elriasztja a szellemet, legalábbis eltereli a figyelmét.

Írta: Csiribusz

Felhasznált forrás: bangkokpost.com; chiangraitimes.com

Képforrás: travelbeginsat40.com; chiangraitimes.com; weekinweird.com

(csiribusz.blog)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »