Bizarr árnyékemberek a mindennapjainkban.

Szerkesztette:Roland

Az árnyékemberek lehetnek igen sokfélék, vannak negatív árnyak, vörös szemű árnyak, a kalapos ember és még sok más. A beszámolók alapján általában teljesen ártalmatlanok. Néha csak betérnek bizonyos emberek otthonába, hiszen keresnek valamit vagy valakit. Senki sem teremtett velük kapcsolatot, azonban kellemetlen élményt és félelmet keltenek.

A vörös szemű és a negatív árnyékembereknél tett beszámolók során sokan elmondták, hogy úgy érezték, mintha az entitás a félelmükből táplálkozna. Az árnyékemberek lehetnek démoni entitások, szellemek, dimenziók közötti utazók vagy más sötét jelenségek, amelyeket nem ismerünk.

A legtöbb árnyékemberes látogatás egyszerű jelenségekkel magyarázható. Sokan tapasztalnak árnyékokat a szoba falán, esetleg az ágyuk felett, ami figyeli őket. Sokszor jár velük megmagyarázhatatlan félelem, esetleg mellkasi szorító érzés is. Egyszer csak a fojtogató érzés megszűnik, és az árnyék felszívódik.

Ezt a jelenséget alvási bénulásnak nevezik, és nincs benne semmi természetfeletti. Sok pszichológus úgy gondolja, hogy a legtöbb árnyékember jelenség az álmok mellékterméke. Teljesen egészséges embereknél is előfordulhatnak ilyen hallucinációk.

árnyékemberek

Vallási szempontból nézve sokan démoni jelenségnek tartják az árnyékembereket, akik veszélyesek is lehetnek. Úgy gondolják, hogy emberi lelkek próbálnak manifesztálódni ezekben a lényekben. Aki ilyen jelenséget tapasztal, annak nem árt óvatosnak lenni.

Azonban mostanra sem lehet tudni, hogy szellemekről, utazókról, démonokról esetleg a fantáziánk szüleményeiről beszélhetünk-e?
(Bizzarium)

A rejtely.com nem vállal álláspontot ebben a témában. Viszont annyian írtátok már, hogy kénytelenek voltunk egy cikket hozni nektek. Ezért kérnénk a kommentelőket, hogy kulturáltan nyilvánítsunk véleményt. Soha nem lehet tudni mi igaz és mi az, amit csak az emberi agy szül. Nagyon sok forrásból utánanézhettek ezeknek a furcsa, nevezzük ,,lényeknek”.

Olvasd el ezt is!: —–> 3 embert is ugyan az az álom gyötör Norvégiában.

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »