Bizarr és rémisztő levél a földönkívüliekről.

Szerkesztette:Roland

(Olvasónktól kaptuk, a földönkívüliekről írt levelet!))
Nagyon sok tanulmányt végeztem magam is és olvastam utána rengeteg dolognak bolygónkkal kapcsolatba. Olyan dolgokat láttam, amiket senkinek sem ajánlok soha. A bolygónk rohamosan pusztul. Ez tény, ennek főként mi emberek vagyunk az okai. Mindenki elismeri, hogy rossz irányba megyünk mégis senki nem tesz semmit. Soha nem hittem a földön kívüli életbe, de tanulmányaim végén azt kell kijelentenem, hogy nagyon rosszul tettem.

Nem szeretnék belemenni, az összeesküvés elméletekbe ( holott hiszek benne) de kizártnak tartom, hogy még nem vették volna fel velünk a kapcsolatot földönkívüli lények. Nagyon is vettek. Bizonyítékaim voltak, amik megdönthetetlenek voltak. A családi házam pincéjében tartottam a felvételeket és különböző tárgyi bizonyítékokat, míg egy nap a házunk teljesen leégett. A tűz a pincéből indult ki, az oka pedig a mai napig ismeretlen. Valakik vagy valamik nem akarták, hogy kiderüljön miket is tudok. Nem sokkal később ismeretlen hívások történtek új házunkban amelyek fenyegettek engem és családom. Lenyomozhatatlan hívások. Megvoltak a kapcsolataim és nagyon jól tudtam, hogyan kell ismét nyomozásba fognom.

nyomozás
nyomozás

Kisebb bizonyítékok már a kezem közt is voltak, mikor egyik éjjel valakik betörtek a házunkba és kifosztották a pincénket. Semmit nem vittek el, csak az irataimat, képeimet és egyéb felvételeket. Véletlen lenne? Döntsétek el ti. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha minden bizonyítékot az emberek elé tárok. Mi lett volna a családommal.

Ezek után örökre abba hagytam a nyomozósdit. Mára már a hívások is megszűntek.
Csak annyit mondok nektek, hogy ha ilyen történik veletek, tudjátok, hogy valami olyasmire bukkantatok, amit csak ti tudtok!  Többet nem szeretnék írni.!

A levele után az olvasónkat nem tudtuk sehol sem elérni. Facebook profilját törölte, e-mail címe pedig visszadobja leveleinket.

Olvasd el ezt is!: —> Gyertyaszentelő mészárlás és a yorki temető

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »