Játékbaba riogatja Szingapúr lakosságát. Démon szállta meg.

Szerkesztette:Roland

Szingapúr lakossága rettegésben él egy játékbaba miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy felfedeztek egy elhagyott babát egy forgalmas út egyik oldalán. 

A játékbaba borzalmasan félelmetes, elég egy pillantást vetnünk a fotókra. Ruhájára arab betűkkel írtak valamit, szeme be volt kötve. Állítólag a szemfedő segít abban, hogy a babában maradjon a démon. De, hogyha leszeded róla, akkor az átok felébred és a baba házáig fog követni téged.

A babáról készült képeket először Redditre töltötték fel, így később internetes szenzációvá vált. Állítólag a baba képes helyet változtatni és néha női hangon megszólalni is. Eredeti gazdája meg akart szabadulni tőle, ezért is takarta le a szemét. De veszélyes, hiszen az átok tovább szállhat arra, aki tudatlanul leveszi a baba szeméről a kötést. Az internetes felhasználók különböző formában kommentálták az eseményeket. Néhányan szkeptikusak voltak, mások viszont tanácsokat adtak arra vonatkozóan, hogyan is kell megsemmisíteni a babát.

elátkozott játékbaba
elátkozott játékbaba

Az extrém reakciók után a képeket feltöltő felhasználó is válaszolt, elmondta, hogy nem kell komolyan venni az eseményeket, hiszen semmi bizonyíték nincs arra, hogy a babát tényleg megszállta volna valami.

A baba tartózkodási helye most nem ismert, azonban pár bizarr eseményt összekapcsoltak vele. Egy furcsa öngyilkosság és egy gyilkosság is történt, de a legtöbben úgy gondolják, hogy ez csak a véletlen műve.

forrás: OddityCentral, bizzarium.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »