Egy elátkozott fegyver szedi áldozatait Kanadában.

Szerkesztette:Roland

Ez a történet, sajnos elég hiányosan , ám annál félelmetesen, kering az internet sötétebb oldalán. részletes leírást nem találtunk az esettel kapcsolatba, mindenesetre úgy gondoltuk, hogy pont a megmagyarázatlansága miatt kikerül oldalunkra. Félelmetes belegondolni, azokba a már olya sokat hallott történetekbe, melyekben elátkozott tárgyak kapnak főszerepet. Leggyakoribbak az elátkozott babák, amik már önmagukban egy félelmetes látványt tárnak elénk. Ebben az esetben is hasonlórol van szó, ám itt nem baba a főszereplő.

1994-ben Kanadában azon belül is Edmonton városában járunk. Dale egy a 40-es éveiben járó férfi, magányosan élt a város szélén. Egy a helyi piaci látogatása során, kihagyhatatlan árura bukkant. A férfinak állítólag voltak, alvilági kapcsolatai is , így könnyen és jutányos áron jutott hozzá egy nagyon régi forgótára pisztolyhoz. Az eladó még 3 töltényt is tudott neki adni, ám állítása szerint a fegyver már nem működőképes. Dale nem is használni akarta az eddig még soha nem látott fegyver fajtát, úgy gondolta jól mutat majd a falon.

Egy este azonban súlyos tragédia történt. Szakértők megállapították, hogy Dale a fegyver tisztítása közben balszerencsés módon fejbe lőtte vele magát. Az, hogy a töltények, hogyan is kerültek a pisztolyba kérdés.  Ha ez önmagában nem lenne elég furcsa és rémisztő, a pisztolyt vizsgálatra küldték , ahol a kutatók visszavezették, az eddig ismert tulajdonosait.

Az első feljegyzés egy család, ahol a férj megölte vele a család összes tagját majd magával is végzett. Ezután következett egy idős férfi, aki szintén fejbe lőtte vele magát. Következő tulajdonos sem járt jobban, annyi különbséggel, hogy szíven lőtte magát. Ekkor került, a piaci árushoz, aki egy ház lomtalanítása közben bukkant rá.

A fegyvert nem sikerült beazonosítani, sem azt , hogy hol készülhetett. Információk szerint megtekinthető egy kanadai múzeumban, mint elátkozott tárgy, ám erről nem találtunk feljegyzést, hogy pontosan hol.  Tényleg egy elátkozott tárgy lenne? Vagy furcsa véletlenek sorozata?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »