Egy félelmetes elátkozott baba (Robert)

Szerkesztette:Roland

Több elátkozott baba is szóba került már weboldalunkon, ám a most következő talán a legbizarrabb.
1896-ban ez a félelmetes baba egy Robert Eugene Otto Key West nevű fiúcska tulajdonát képezte, aki Floridában lakott. A játékot egy szolga adta neki, akiről az a hír járta, hogy igen jártas a fekete mágiában, és feltehetőleg nem szerette a fiú családját.

A kisfiú, mivel imádta a babákat, nagyon örült az ajándéknak, és gyakorta előfordult, hogy hosszasan beszélt vele. A ház szolgái arról számoltak be, aggódnak Otto, a ház urának biztonságáért. Nem egyszer hallották, egy démoni hang válaszolt a kisfiú feltett kérdéseire. Látták, ahogy a baba szobáról-szobára elhaladt az ablak előtt, mikor senki sem tartózkodott a házban. Hamarosan beigazolódtak a szolgák feltételezései.

Egyre gyakoribbá vált, hogy a szülők a feldúlt házba léptek be, a vázákat törötten találták, a kis Robert pedig tagadott mindent. Állítása szerint a baba tette tönkre a berendezést.

A házat a szülők halála után Robert örökölte, aki 1972-ben hunyt el.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
baba

A házat ezután egy másik család vásárolta meg. Az egyik tag, egy kislány, nézelődés közben megtalálta a babát a padláson. A szülők elmondása szerint nagyon megrémült, mivel a lány váltig állította, a baba meg akarta őt ölni.

A játékot végül egy múzeumba adták Key Westbe, ahol a mai napig látható. Az a legenda tartja, engedélyt kell kérni a babától, hogy kép készülhessen róla, mert ha az illető nem teszi, átok sújtja. Ha mégis megtörténik, a múzeumban lehetőség van úgynevezett „átkozott” levelet írni, amiben bocsánatot kérhetnek a látogatók az elátkozott baba szellemétől, és mentesülnek a sötét varázslat alól.
(femina.hu , wattpad.com, bizzarium.com)

Olvasd el ezt is!: —->  Karácsonyi történet

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »