Egy férfi megölte áldozatát, aki nem létezett.

Szerkesztette:Roland

Egy nagyon különös esetre bukkantunk nemrégiben, amiben egy férfi megölte, egy számára ismeretlen embertársát. Van egy szervezet Ukrajnában, ami a régi lezáratlan ügyeket elővéve, próbál a mai módszerekkel kideríteni dolgokat adott esetekről.

Így bukkant felszínre a következő ügy is.
2005-ben egy férfi meggyilkolt Kijevben egy idős asszonyt vagyonszerzés reményében.
Az Ukrán hatóságoknak nem kellett sok idő, hogy elkapják emberünket Ihor Lyser-t.

A gyilkosságot teljes mértékben beismerte, egy másik gyilkossággal karöltve. Mindenki megdöbbenésére, hisz nem volt nyomozás eltűnt személy  és egyéb gyilkosság után sem.

Állítása szerint egy kislányt gyilkolt meg, akit aztán elásott a közeli mezőn. A férfi pontosan leírta a kislányt és a pontos helyszínt is. A hatóságok a mezőn egy frissen ásott területet találtak, ám mikor kiásták nem találtak semmit.

Ugyanakkor nem találták a leírt kislányt sem. Ihor elmondta a kislány különös ismertetőjeleit, miszerint nem volt meg a jobb oldali füle, orrán pedig egy nagyobb anyajegy volt.

Ám a kitartó keresés sem hozott  eredményt. Az ügyet felvették, ám a gyilkosságot nem tudta magára vállalni az elkövető. Ihor a börtönben bekerülése után pár hónappal öngyilkos lett. Rab társa elmondása szerint nem tudott együtt élni a tudattal, hogy nem hisznek neki.

fekete alak

Az aktát áttanulmányozva a nyomozók megdöbbentek.
Mindenki tudta, hogy 2010-ben, egy Kijevben dolgozó rendőr lányát lelőttek, majd a támadó magával is végzett. Ez az ügy tragikus de nem lezáratlan, hisz minden adott volt.

Vagy mégsem?

Most jön a megmagyarázhatatlan dolog. A kislány 10 éves volt mikor lelőtték. Egy gyermekkori autóbalesetben elvesztette jobb fülét. Az orrán egy anyajegy volt.
A kislányt egy bizonyos Dmitro  Lyser ölte meg, aki nem más volt mint Ihor testvére.

Ezek az esetek, történések, amire soha nem fogunk választ kapni hogy is történtek.
Vannak rá elemzések találgatások, de semmi konkrétum. Hisz megölte…..Vagy mégsem?!
Forrás: (DarkW)

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

 

Olvasd el ezt is!: —–>  A halál kastélya

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »