Egy furcsa alak jelent meg a képen! (Tőletek)

Szerkesztette:Roland

Egy furcsa alak címmel kaptunk egyik olvasónktól egy elég bizarr képet!

,,Jó estét! Nekem lenne egy elég érdekes képem, és ha esetlegesen érdekli önt, akkor szívesen átküldöm!.
Saját fotó, semmi szerkesztés.
Sok mindenkinek megmutattam, de senki sem tudott értelmes választ adni.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Nos az 100%, hogy a kép nincs szerkesztve. Természetesen mi sem vagyunk Istenek, ám mi úgy gondoljuk csupán a képzeletünk játszik velünk.

Az emberi agynak van egy figyelemreméltó képessége, amire tudatosan nem is figyelünk, mégis napi szinten érzékeljük. Az a jelenség, hogy arcokat, és más formákat látunk véletlenszerű mintákban ott, ahol az valójában nem is létezik. Az agy egyfajta különleges képessége, mely mindenkit érint.

Ugyanakkor ott van a másik oldala a dolognak, hogy valami megmagyarázhatatlan dolgot rögzítettél, amit tényleg egy furcsa alak. Léteznek és léteztek is a múltban olyan képi források, amikre egyszerűen nem lehet magyarázatot adni.
Lásd például az ausztráliai erdőtűzben felbukkanó arc.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A mai technológiának köszönhetően már kevésbé tudnak a szerkesztők, egy jól kivehető, ám még homályos alakot, amire azt mondhatnánk, „Úr Isten mi az?!”

Szerencsére azért nincs 100%-os képi szerkesztés. Hiába a technika, a hamis képeket idővel le lehet buktatni. Írjátok le ti is, mi a véleményetek a képet illetően.
Sajnos ahány ember, annyi féle vélemény és főként véleményi stílus. Már lassan minden cikkünkbe bele kell írni, hogy nem vagyunk clickvadász oldal, csak mivel nem tudjuk igaz-e a történet, így a véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Köszönjük a leveledet!
Üdv: rejtely.com csapata

Olvasd el ezt is!: —–>  Különös jelenségeket tapasztalnak a debreceni klinika osztályain.

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »