Egy gyermek szellem lehet, amit levideóztak. (videóval)

Szerkesztette:Roland

Furcsa videó került fel a napokban a Facebookra, amin egy állítólagos gyermek szellem vág át egy kórház előterén, akit a biztonsági őr teljesen véletlenül videózott le a mobiljával.

Ezen a friss videón a klinika recepciójánál beszélgető dolgozók egyike mobiljával éppen kollégáját vette, amikor a háttérben egy alacsony, sötét alak rohant át az előcsarnokon. Még meg is jegyezte, hogy valaki van ott, és odasétált, hogy megnézze. Csakhogy az előtér teljesen üres volt. Munkatársai először azt hitték, hogy hülyéskedik, de miután megmutatta nekik a felvételt, lehervadt a mosoly az arcukról.

Az eset 2018. január 23-án történt, és pillanatok alatt elterjedt a Facebookon. Sokak szerint csakis egy szellemgyerek lehetett, akit valamikor a közelmúltban a klinikán ért utol a halál. Mások viszont kételkednek, úgy vélik egy élő gyerek settenkedett a kórházban, és mire kamerás őr odaért, már kisurran a bejáraton… Bármi is volt, hátborzongató belegondolni, hogy egy-egy kórházban mennyi ottragadt lélek bolyonghat… (kisertetvadasz.hu)

Természetesen a mai világban nagyon nagyon sok ilyen és ehhez hasonló videó készül, aminek többségéről kiderül, hogy megrendezett és kamu. Ám vannak, amik még a legnagyobb kutatókat és nyomozókat is kérdésekbe ejtenek. Sokan úgy gondolják és úgy is értelmezik a ,,szellemvideókat”, hogy mind félelmetes. Adott a kérdés… Miért lenne minden szellemvideó félelmetes. Nos még mielőtt kommentháborúba kezdenétek, mindenki döntse el maga, hogy mit gondol a videóról, amin egy állítólagos gyermek szellem szerepel.
A videót jobban megtekintve, nem lehet látni pixel béli eltérést, ugyanakkor a kamerázó úriember reakciója, nem tudom mennyire hiteles.

Iratkozzatok fel youtube csatornánkra is!     szellem

 

Olvasd el ezt is!: —-> A halott nagymamája hívta fel lányát Berlinben.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »