Egy hajléktalan asszony, tett csodát Angliába. – A 14-es szám rejtélyes esete.

Szerkesztette:Roland

2014-ben történt, London városában, ahol egy hajléktalan asszony tett furcsa dolgokat. A már 20 éve a városban élő Bob Wood egy kisebb gyárban dolgozott és tengette minden napjait. Feleségével és 4 éves gyermekével élt, egy bérelt lakásba. Bob gyakran látott, szinte napi rendszerességgel munkahelyére menet, az utcán hajléktalanokat, akik különböző módszerekkel és taktikákkal próbáltak pénzhez jutni.

Egy őszi napon azonban megakadt a tekintete egy asszonyon, aki a fia fényképét szorongatta a kezében. Ő maga sem értette igazán de odalépett az asszonyhoz. Elmondása szerint olyan volt, mintha valami ismeretlen erő oda csalogatná. Elmondása szerint fiának szeretne az ünnepekre ajándékot venni, ám mivel munkanélküli így nincs rá pénze. Bob megsajnálva az ajándék teljes árát odaadta az asszonynak. Bob leírása szerint a nő elmosolyodott és rá nézett. A következő mondat hagyta el a száját.

,,Jól tudtam, hogy ön jó ember, így már biztosan tudom, hogy ennek így kell lennie”

Bob meglepődve vette észre, hogy az asszony egy cetlit nyújt át neki, amin egy 14-es szám szerepelt. Ekkor az ismeretlen asszony hirtelen elviharzott. Pár nap múlva Bob észrevette, hogy a 14-es szám mindenhol körülveszi és behálózza életét. Furcsa módon a férfi 14.-én született, 14:00-kor.

Bob hihetetlen módon egy szerencsejátékban megjátszotta a 14-es számot ahol elég tetemes összeget nyert. Az összeg kerekítve 140000 GBP volt.  Legelső gondolata volt, hogy felkeresse az asszonyt de több hetes kutatás után sem találta. mintha felszívódott volna.

hajléktalan

Furcsa még, hogy a nyeremény után a családjával elköltöztek Birmingham városába, azon belül is mint utólag kiderült a B14-es körzetbe.

Bob állítása szerint minden hónapba vissza utazik arra a furcsa helyszínre, ahol a rejtélyes esemény lejátszódott, hátha megjelenik a hajléktalan asszony és segíteni tud rajta, nem utolsó sorban pedig megkérdezze tőle, hogy mi is volt és hogy is volt ez az egész….. Vajon lehet egy furcsa véletlen? Vagy az asszony valami féle megmagyarázhatatlan erő birtokában volt?

 

Olvasd el ezt is!: —–> Párhuzamos világok?

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »