Egy hatalmas halálfej jelent meg a Vezúv felett gomolygó füstfelhőben

Szerkesztette:Roland

Hatalmas halálfej szerű felhő jelent meg, a híres Vezúv felett nemrégiben.

Bár úgy tűnik mintha ismét szét akarna robbanni a leghírhedtebb olasz vulkán a Vezúv, és pokoli füstfelhő gomolyog felette, most azonban csak az erdő ég rajta… Egy turista vészjósló fotót lőtt a természeti katasztrófáról.

A Vezúv oldalában 18 helyen gyulladt ki a növényzet a rendkívüli hőségben. A hatóságok szerint nem gyújtogatás, de emberi gondatlanság történt. A környéken élőket evakuálták. A hatalmas tűz miatt a Dél-olasz vulkán felett akkora füstfelhő jelent meg, mintha éppen egy végzetes erejű kitörésre készülne, mint i.sz 79-ben, amikor eltemette Pompeit… Egy olasz fotós, Albarosa Scotto di Minico telefonjával fotózta az alábbi rémálomba illő felvételt.

A vulkán felett gomolygó füstfelhőből egy pillanatra hátborzongató halálfej bontakozott ki. Az interneten vírusként terjedő felvétel sokak fantáziáját beindították. Többen arra gondoltak, hogy ez egy biblikus jel lehet, amely egy közelgő hatalmas katasztrófát vetít előre. Mások viszont egyszerűen csak a véletlenek összjátékának tudják be a rémisztő formát… (napiufo)

vezúv halálfej

Bármi legyen is az igazság, elképesztő látvány lehetett. Természetesen az emberek többsége szerint a véletlen műve az egész, de van ellentábor is. Sokak szerint régen a felhőkből is tudtak jósolni és igen is ennek jelentése van. Az, hogy pontosan mi, nem derült ki.

Az is tény, hogy az emberi agy egy megmagyarázhatatlan és összetett szervünk. Sok dologba olyat lát bele, ami igazából nincs is ott. Az agyunk egy alakot, jelen esetben egy arcot formál és vetít elénk….

A papír másik oldala, hogy valóban a szintén megmagyarázhatatlan természet egy újabb rejtélyt tárt elénk, a különös és hatalmas halálfej alakú felhővel. Döntse el mindenki , hogy mit gondol!

Olvasd el ezt is!:  —->  Meteorral dobálózni nem szép dolog…. Avagy (A férfi, akire a földönkívüliek vadásznak)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »