Egy kísérteties emberszerű lény bukkant fel az erdőben – videó

Szerkesztette:Roland

Egy rejtélyes emberszerű lény tartja rettegésben a kanadaiakat, miután felkerült a világhálóra a különös videó. A bizarr felvételen egy emberszerű, arc nélküli lény látható, ahogyan egy jávorszarvasra leselkedik a fák közül.

A videót Audree Frechette készítette, miközben próbált lencsevégre kapni egy útszéli állatot. Amikor a nő visszanézte a felvételt, megdöbbenve látta, hogy egy furcsa, körülbelül két méter magas fehér alak mozog a jávorszarvas mögött.

Frechette feltöltötte a videót YouTube csatornájára, hogy kikérje mások véleményét a lény mivoltáról.

Egyesek szerint úgy néz ki, mint Gollam, más csak annyit reagált, hogy „Fogalmam sincs, de halálra rémültem”. A hozzászólók egy részét pedig a már korábban elhíresült „The Rake” névre hallgató természetfeletti lényre emlékezteti a jelenség.

A figyelő
A figyelő

Nos ha minket kérdeztek, mi úgy gondoljuk, nem biztos, hogy ez egy megmagyarázhatatlan lény lenne. Amit ti is sokszor emlegettek, furcsa és főként, miért van az, hogy az ilyen felvételek mind-mind gagyi minőségűek. Ugyanakkor nem zárkózunk el attól sem, hogy valóban megtörtént az eset.

Egyes emberek szerint, csak egy ablaküvegben lévő tükröződés. Az tény, hogy a videó elég nagy port kavart és a megtekintések számából ítélve, sokakat foglalkoztat a téma.  Ti mit gondoltok? Csak azért tesszük a Bizonyított kategóriánkba, mer a videó létezik és, nem érkezett még rá 100%-os magyarázat.
Forrás: borsonline.hu

Olvasd el ezt is!: —-> 10 hátborzongató történet tragikus események helyszíneiről

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »