Egy lelkész kapcsolatba lépett a földönkívüliekkel? Tényleg léteznek földönkívüliek?

Szerkesztette:Roland

Mióta csak az emberiség létezik, mindenkit foglalkoztat a kérdés, léteznek földönkívüliek?  Del Josh olasz lelkész azt állítja ő már többször találkozott idegen létformával.  Nos lelkész létére Josh olyan mintha szembe menne vallásával, hisz nehéz elhinni, hogy egy lelkész ilyet állítson. A férfi úgy gondolja teljesen mindegy ki mit hisz, ő látta, amit látott, tapasztalta, amit tapasztalt.

Elmondása szerint kertjében sétálva többször látott már fényes gömböket, amik az ő kinyújtott kezét követték. Ha balra mutatott a gömbök balra mentek, ha jobbra – jobbra…..
Ezek a furcsa jelenségek volt, hogy lakásába is bejöttek majd a padlásra repültek, ahol hirtelen mindig eltűntek.  Josh azt mondja van , hogy álmába jelennek meg és üzennek neki. Valljuk be ez elég hihetetlenül sőt, hogy nyersen fogalmazzunk, elég viccesnek hangzik.  Mondani sem kell, hogy  pár emberen kívül senki nem is hisz neki és úgy gondolják, hogy ez a kitaláció azért született meg, hogy lelkész révén egy kis hírnévre tegyen szert.

De hogy hiheti pár ember mégis, amit állít?
2005-ben Milánóba látogatott, ahol felkeresett egy családot. Azt állította ekkor és ekkor a házukat nagy csapás sújtja. A család szinte azonnal kipenderítette a lelkészt.
2 nappal később a családi ház kigyulladt és teljesen leégett. A család tragikus módon bent égett a tűzben.
Nem hivatalos forrásból, az esetet a család szomszédja dokumentálta, akinek a család egyik tagja mesélte.

A lelkész szerint a gömbök az égből jönnek és színük zöldre változik, ha valami tragédia fog bekövetkezni.  Állítása szerint a jelenségek nem látszódnak kamerán keresztül. Nagyon sokan kitagadták és nagyon sokan elpártoltak mellőle.

pap
pap

Ha jók az információk Josh-t felmentették papi hivatásából.
Tudjuk, igen emberünk története és észlelései kicsit,  sőt, nagyon  furcsák és nem gondolnánk, hogy teljesen igazak, de egy dolog felett nem mehetünk el, amiért ezt a cikket kitettük elétek. Vajon  léteznek földönkívüliek?

Olvasd el ezt is!:  —–> Nagyapja szellemével beszélt a kisfiú Franciaországban.

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »