Egy megmagyarázhatatlan élmény, amit átélt egy erdőben, kis hazánkban.

Szerkesztette:Roland

Egy Szekszárd közeli faluban történt a megmagyarázhatatlan élmény. Tamás, a szomszéd községbe járt udvarolni. A két település közötti távolság az országúton sokkal hosszabb volt, mint a közöttük lévő erdőn át. Azon keresztül szinte egyenes vonalban tudta megközelíteni Tamás a barátnője házát, amely a falu legvégén állt. Egyik szombaton szokás szerint este tíz óráig maradt, majd elköszönt a családtól, biciklire pattant, és elindult haza, az eredőn át úgy, mint már nagyon sokszor. A történtekről álljanak itt az ő szavai.

– Már ahogy az erdő széléhez értem, valami nagyon furcsa érzésem támadt, olyasmi, mint a rossz előérzet és egyre erősödő félelem. Nagyjából az út felénél jártam, amikor meghallottam a zúgást, és megláttam a fényt. Először arra gondoltam, hogy talán még mindig dolgoznak az erdészetben, dehát szombat éjszaka volt, és az a hang és a fény sem olyan volt, mintha mondjuk lámpafénynél fát fűrészeltek volna.

Nem tudom jól megfogalmazni, milyen hang volt, olyan furcsa, mély, zümmögő, egyenletes.

A fény is furcsa volt, még sosem láttam ilyet, nagy területet világított be, és ijesztő színe volt, az erőssége változott, leginkább olyan volt, mintha mondjuk egy rögzített lámpa előtt különféle dolgok mozognának. Féltem is, és kíváncsi is voltam, hogy mi lehet ez, ki és mit csinálhat itt az erdő közepén éjszaka. De emberi hang egyáltalán nem hallatszott, pedig nyilván beszéltek, sőt, a zajban kiabáltak volna egymásnak az emberek. Megálltam a biciklivel, hezitáltam egy darabig, aztán elindultam arrafelé. Nem is tudom, hogy mondjam el. Ahogy közeledtem, egyre jobban elkezdtem félni.

De olyan zsigeri, rettentő félelemmel, amilyet még sohasem éreztem. Megfordultam, és valami eszelős tempóban elkezdtem tekerni a biciklivel. Hazafelé el kellett volna mennem amellett a dolog mellett. Eszembe sem volt. Visszamentem a barátnőmékhez.

erdő a sötétben

Tamás kedvese elmondta, hogy a fiú elindulása után úgy egy szűk óra múlva, izzadságban fürödve, halott sápadtan, remegve zörgetett be hozzájuk. Látszott rajta, hogy rettenetesen meg van ijedve. Természetesen megengedték, hogy ottmaradjon, csak másnap, déltájban indult haza. A hazaút az erdőn át teljesen eseménytelen volt, nem volt semmi félelmetes, semmi rossz érzés. Arra ment, amerről a zajt hallotta, és a fényt látta, de semmiféle rendellenességet nem talált. Sem járművek nyomát, sem fakitermelésre utaló jeleket, sem mást, ami megmagyarázhatta volna, mi történt éjszaka. Mindenesetre a biciklijét robogóra cserélte, és attól kezdve az országúton, az erdőt megkerülve járt udvarolni. A megmagyarázhatatlan élmény sajnos talán örökre rejtély marad.

(Forrás: teol.hu)

Olvasd el ezt is!: —-> 6 évesen furcsa módon okozta szülei halálát a kisfiú.

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »