Egy rejtélyes alak rajzolt patkány tetemekkel az ablakokra

Szerkesztette:Roland

Mai napig fejtörést okoz a hatóságoknak az a rejtélyes alak, akit csak ,,X fantomnak” neveznek Londonban.

2017-ben rejtélyes esetek ütötték fel a fejüket Angliában azon belül is London városában.  Még ebben az évben februárban jött az első bejelentés a hatóságokhoz, amiben az állt, hogy valaki egy  patkány tetemével egy X-et rajzolt egy családi ház egyik ablakára.

(Hogy hogyan rajzolta és alkotta meg, mindenkinek  a fantáziájára bízzuk, csak annyit, hogy ezt nem szeretnénk részletezni)

Az esetet több hasonló történet követte. Szám szerint 17!

Ennyi kellett az illetékes szerveknek, hogy összefüggést keressenek. Mindegyik családi ház kék színű volt, számaik pedig párosra végződtek. Mindegyik családnak azonos vallási nézetei voltak. Ezen kívül nem volt semmi a kezükben, amin esetleg leleplezhették volna a furcsa garázdálkodót.

Igaz kárt nem tett semmiben és senkiben, ám képzeljük csak el micsoda félelmetes lehetett az eset. Főleg 2 kiemelkedő ügy volt, amin a szemtanúk ugyan azt a személyleírást adták. Nem ismerték egymást, de mindegyikőjük ugyan úgy látta. Az éjjel folyamán az ablaknál állt és ,,alkotott”

Ugyan azt a személyt írták le. Fekete ruhában volt, nagyon magas volt és nagy csukja volt a fején.

Az utolsó eset 2019-ben történt, ami picit eltért a többitől.

ismeretlen alak

Itt is egy véres X volt ugyan úgy egy patkány tetemmel, ám volt egy rövidke szöveg is, ami Magyarra fordítva: Én megtettem mindent!

Azóta a hatóságok egy hasonló esetet sem regisztráltak.

Vajon ki lehetett ez a különös, rejtélyes alak? Mit szeretett volna ezzel üzenni? Pusztán csak heccből tette?

Sok kérdés ám nulla válasz.

Forrás.: (Ti.Ne.)

 

Olvasd el ezt is!: ——> Dino Buzzati – A Colombre

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »