Előre látta a balesetet egy ismeretlen férfi.

Szerkesztette:Roland

A 2000 évek elején esett meg egy igen furcsa eset Colorado államba azon belül is Denverbe, főszereplője pedig egy ismeretlen férfi.
A bizonyos nap egészen lazának volt mondható baleset felügyeleten. Kisebb koccanásokról kaptak hívásokat. Nem kellett nagyobb erőket mozgósítani , egészen este 19:15-ig. Ekkor jött egy hívás, amin egy 30-40 éves ember bejelentett egy balesetet Denver belvárosából.
Elmondása szerint 3 autó ütközött össze brutálisan. Az egyik ki is gyulladt, úgy, hogy az utasok még benne voltak. Nem sokkal később a hívás megszakadt. A mentők, tűzoltók és a rendőrség is azonnal a bejelentett helyszínre siettek. A tűzoltóság érkezett meg elsőként. Ami azonban ez után történt, az a mai napig megmagyarázatlan esetként van nyilván tartva.

A segítség olyan hamar érkezett a helyszínre, hogy a baleset éppen akkor történt meg. Igen jól látjátok. 6 tűzoltó is állítja, hogy a baleset akkor következett be, mikor épp a helyszínre értek. Későbbi nyomozások egyébként kiderítették, hogy a beleset 19:30-kor következett be.

karambol

A kigyulladt autóból azonnal kimentették az utasokat. Hála a ,,gyors közbelépésnek” mindenki túlélte a balesetet. A hívás indítóját hiába kereste a rendőrség, soha nem került elő. Hogyan lehetséges az, hogy előbb volt a bejelentéses hívás, mint, hogy megtörtént volna a baleset? Valaki előre látta a jövőt? Vagy valami őrangyal vigyázott az utasokra?

Felröppentek magyarázatok az esettel kapcsolatban, miszerint a balesetet az az ember idézte valahogy elő, aki a hívást és a bejelentést tette. De akkor honnan tudta, hogy úgy fog megtörténni és honnan tudta, hogy az egyik autó még ki is gyullad? Sok lezáratlan kérdés maradt az ismeretlen férfi ügyében, amikre talán soha nem kapunk magyarázatot.

Olvasd el ezt is!: —->  7 Rejtélyes hely ahol sűrűn láttak földönkívülieket.

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »