Érdekes történetek földönkívüliek látogatásairól.

Szerkesztette:Agent

Egy nő elrablását kamerára rögzítette
Egy Sonia nevű nő úgy gondolta, hogy elrabolták a földönkívüliek. Napokkal később egy helikoptert fedezett fel, amelyet egy furcsa fekete ruhás férfi vezetett. Ugyanezen az éjszakán lánya panaszkodott arról, hogy valaki megragadta a lábát. Később a férj biztonsági kamerát helyezett a lakásba. A felvételen látszik, ahogy a nő eltűnik, azonban ez nem feltétlenül bizonyíték, hiszen a videót lehetséges manipulálni.

Moody őrmester
Moody őrmester Új-Mexikó államban állomásozott, amikor egy meteoresőt figyelt meg. Később egy azonosítatlan tárgy landolt az autója előtt. Moody elveszítette az irányítását autója felett, majd el is ájult. Mielőtt elveszítette volna az eszméletet, furcsa alakokat látott. Számos dologra nem emlékszik, azonban hipnózisban elmondta, hogy földönkívüliek próbálták elrabolni.

Buff Ledge
Két tinédzsert a nyári táborból próbáltak elrabolni az űrlények. Állítólag a folyó felett űrhajót láttak, amelyben űrlények voltak. Éles fényre, majd semmi másra nem emlékeznek. Szerintük az alienek mintákat vettek a testükből. Állítólag mások is észleltek furcsaságokat a táborban aznap este.

Ikrek elrablása
Két ikerlányt állítólag ötéves koruk óta elrabolják a földönkívüliek. Fényeket látnak, majd az alien belép a szobájukba, és elviszi őket a fedélzetre. A két lány kopasz férfiaknak hívta a furcsa lényeket. Az egyik kislány elmondta, hogy egyszer az egész űrhajó átlátszó lett, és lenézve látta a bolygónkat is.

Dr. Hopkins és a fekete emberek
1978-ban egy férfi UFO eseteket tanulmányozott, amikor furcsa telefonhívást kapott egy UFO szervezettől. Amikor Hopkins beleegyezett a beszélgetésbe, akkor azonnal egy férfi tűnt fel az ajtajában. A férfi teljesen kopasz volt, nem volt szemöldöke sem, sőt ajkai sem, de ezt vörös rúzzsal próbálta pótolni. Monoton hangon beszél a férfihez, amelyben elmondta, hogy abba kell hagynia a kutatást és eltüntetni az összes bizonyítékot.

(ListVerse, Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »