Félelmetes és bizarr jelenség a ,,patkánykirály”.

Szerkesztette:Roland

A patkánykirály szót már nagyon sokatok hallhatta, legfőképp a diótörőből. Azonban nem csak ott használják ezt a szót a világon. Létezik ugyan is egy nagyon ritka jelenség kis bolygónkon, amire a mai napig nincs magyarázat. Rejtélyes és egyben félelmetes is ez a jelenség. Ritkaságát az mutatja a legjobban, hogy az összes idáigi feljegyzés körülbelül csak 2 tucatnyira becsülik. Az utolsó feljegyzés 2005-ben történt észtországban, ahol egy nagyobb patkánykirály tetemre bukkantak.

A patkánykirály jelenség az, mikor 7-9 patkány a farkuknál fogva összecsomósodnak un. (összegabalyodnak) ezzel egy örök együtt maradást tanúsítva. Mivel a jelenség ritka így az embereknek 2 tábora van. Vannak akik úgy gondolják, hogy ez a fajta összegabalyodás egy véletlen műve. Valami ismeretlen okból a patkányok farka összefonódik és így marad életük végéig. Úgy gondolják sok véletlen folyamat eredményezi ezt. Vannak azonban , akik úgy gondolják a patkánykirály egy rejtélyes okból következik be és az élőlények szándékosan kötik össze magukat.

Bármely oldalt is nézzük minden szempontból egy rejtélyes kialakulásról beszélhetünk. Léteznek emberek akik szerint ez a gonosz jele. Mióta emberiség feljegyzéseket kezdett létrehozni a patkányok már akkor is jelen voltak. Az, hogy ez a jelenség így végbemegy csak is a gonosz műve lehet, ami így próbál üzenni valakinek valamit.

Nos mi mindenire rábízzuk mit gondol. A tény, hogy ilyen kolóniát élve még nem sikerült látni senkinek. Amit kiderítettek a tudósok, hogy a kolóniából, ha egy tag elpusztul a többi szó szerint megeszi. Vizsgálták továbbá a farkak összefonódását is. Jelenleg senki nem tudja, hogy alakul ki ilyen pontos és bomba biztos csomózás.

Ha véletlen, akkor annyi véletlen sorozatnak kellene végbemennie, hogy szinte lehetetlen. Ha szándékosan csinálják , pedig hihetetlen precizitással oldják meg, mert ez a fajta összecsomózás szinte kiköthetetlen. Vannak feljegyzések, hogy egyes állatok farka több helyen is el van törve ilyenkor. Sokakat érdekel ez a rejtély és sok kutató foglalkozik a mai napig is a jelenség kiderítésével. Volt kísérlet rá, hogy 3 patkány farkát összeragasztózták. A ragasztó lebomlása után a patkányok farka úgy maradt mondhatni összefonódott. Nem sokkal később azonban az állatok elpusztultak .Tény ami tény, ez egy nagyon nagy rejtély kis bolygónkon.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »