Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Szerkesztette:Roland

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i rejtély” – ként emlegettek!
1991-ben esett meg, Észak-Karolinában, hogy egy család teljesen eltűnt a föld felszínéről. No de nézzük is  a részleteket, hisz ezzel még nem lenne hátborzongató és rejtélyes az eset.

Mivel a cikk is úgy emlegeti a családot, hogy ,,C”, így mi is ezt fogjuk tenni. (Sajnos az igazi család nevet nem találtuk dokumentálva). Szóval C család Halloween éjszakáján szintén nagyon várta a gyermekeket akik akkor is portyáztak és járták az utcákat különféle lényeknek beöltözve.

A családot jól ismerték a környékbeli gyermekek, hisz egy kisfiú is a család tagja volt, aki barátaival szintén a házakat járta. Nem sokkal a csokoládéfosztogatás előtt azonban a gyermek elköszönt barátaitól és azt mondta, inkább hazamegy, mert nem érzi túl jól magát. Itt jegyeznénk meg, amit a történet később ír, hogy a kisfiút aznap reggel több barátja is látta, mikor édesapjának és édesanyjának segített a teraszt díszíteni.

Félelmetes Halloween-i

Itt egy kisebb ugrás a történetben és egyben a leghátborzongatóbb rész.

A többi gyermek hiába csengetett a házba, senki nem nyitott ajtót. Egyikük látta, mikor a kisfiú bemegy a házba miután tőlük elbúcsúzott. Ezért páran annyira mérgesek lettek a családra és a kisfiúra, hogy az udvaron lévő, összes töklámpást össze-vissza rugdalták. Egy sem maradt, ami még égett volna. Ezek után a gyermekek tovább is álltak.

3 nap múlva mikor a családról már senki nem hallott semmit, a rendőrség keresést indított.

A családi házba bejutva, kiderült, hogy a család már több éve nem járt a házba. A leírtak szerint tele volt minden pókhálóval és nagyon vastag por fedett minden bútordarabot.  A fiatalok az esetet megtudva teljesen ledöbbentek. Mivel rajtuk kívül senki nem látta aznap a család fiú gyermekét, így a hatóságok nem hittek nekik, mikor azt állították, hogy 3 napja a srác velük volt.

A család azóta sem került elő. Mint kiderült és szájról szájra mindenkihez eljutott, a házban, aznap találtak egy asztalt. Ez szintén teljesen poros volt, ám volt rajta valami furcsa. Egy töklámpás égett rajta, amit körülbelül 2-3 órája gyújthattak meg. Az esetre a magyarázat az volt, hogy egy gyermek biztos besurrant és meggyújtotta.

Nos sajnos az esetről bővebb infó nem volt, így rátok bízzuk szerintetek mennyire történt meg és mi lehetett a magyarázata. Itt nagyon sok kérdést lehetne feltenni. Kérdéseket, melyek csak kérdések maradnak.  Csak hogy párat említsek. Ki gyújtotta volna meg a töklámpást és miért? Ott nem látja senki.
Hova tűnt a család?
Hogy lehet, hogy a gyermekek látták a fiút és szüleit pár nappal az eset előtt?

A ,,Félelmetes Halloween-i rejtély” talán örökre rejtély marad.

Nézd meg ezt a cikket is! —-> A halloween igazi jelentése és a benne rejlő spirituális energia.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »