Félelmetes hallucinációk?

Szerkesztette:Agent

Az elménk a lehető legerősebb a világon, az agyunk a legmegmagyarázhatatlanabb jelenségeket képes produkálni. A hallucinációk ezek közül is a legérdekesebbek. Rengeteg dolog miatt kialakulhatnak, de végül mindenkivel ugyanaz történik: az elszenvedő olyan dolgokat tapasztal meg, amelyek igazából nincsenek ott. Az alábbi eseteket Ennek könyvelték el. Mindenki maga döntse el mit gondol az esetekről.

1. Fekete démonok
Amikor Dan 19 éves volt, akkor találkozott először a fekete démonokkal. Körülbelül hajnali három körül ébredt fel, amikor is nyolc magas és vékony alak állt körülötte a sötétben, akik körül fény villódzott. Dan megpróbált elmenekülni, de nem tudott megmozdulni. Állítólag az alakok azt mondták neki, hogy imádkozzon istenhez. Imádkozott és a démonok elhagyták a szobáját.

 

2. A statikus férfiak
A statikus férfiak is az éjszaka közepén látogattak meg egy nőt, aki szintén képtelen volt a mozgásra. A férfiak bőre a TV-ben hasonlító üres képernyőre hasonlított, furcsán, szaggatottan mozogtak. Az egyikük bele is szállt a nőbe, kiszorítva a tüdejéből a szuszt, de szerencsére percekkel később örökre lementek.

 

3. A kislány
Mint rengeteg félelmetes hallucináció, a most következő is késő éjjel tűnt fel. Az áldozat egy fiatal férfi volt huúszas évei elején. Ébredés után egy kicsi alakot pillantott meg a szobája sarkában, amely egy fiatal lány volt, aki sikoltva kezdett rohanni felé, majd a hátára ugrott és fojtogatni kezdte halott ujjaival. Később a kislány teljesen felszívódott a sötétségben.

 

4. Az ölelkező démon
Éppen elég borzalmas, hogyha szörnyű képeket látsz éjjelente, de Richardnak még ennél is felkavaróbb története van. A férfit egy démon kísértette meg, amely álmában látogatta nappal és éjjel egyaránt. Ahogy a férfi elaludt, azonnal érezte, hogy a démon közeledik felé: az ágya mellett ült, de Richard egyetlen tagját sem tudta megmozdítani. Pár perc múlva ugyan elhagyta a testét, de ez éppen elég volt, hogy halálra rémüljön.

 

5. A támadó
Sophie borzalmas hallucinációkat tapasztalt. Késő éjjel ébredt fel arra, hogy a telefonja csöngött. Válaszolt a hívásra. Valaki a vonal végén segítségért könyörgött. A felkavart hang azonban tökéletesen egyezett a saját hangjával. Amikor letette a telefont, akkor egy fekete alak öltött testet a szobájában. Megpróbálta elkapni és fojtogatta a lányt, majd visszahúzódott a sötétbe.

(GhostDiaries,Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »