Félelmetes városi legendák 1

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Félelmetes városi legendák 1

Egyik Halloween éjszaka egy egyedülálló apuka, Norris Bernard nem tudott hazatérni otthonába egy üzleti útról időben, így nem tudta elvinni fiait cukorkát gyűjteni. 

Nem akarta, hogy fiai kimaradjanak a mókából, ezért megkért egy tinit, a szomszéd fiút, Toddot, hogy vigye el a fiúkat, majd vigyázzon rájuk éjszaka. Todd az ajtóban várta a fiúkat, amikor hazaértek az iskolából. A gyerekek azonnal felkapták a jelmezeiket.

Városi legendák

Az idősebb, Chad kalóznak öltözött, öccse, Michael Buzz Lightyear volt abban az évben.
– Mehetünk? – kérdezte a bébiszitter.

Az ablakon keresztül már láthattuk Toddot és egy csapat gyereket, akik jelmezeikben látogatták meg a szomszédokat. Todd bezárta az ajtót maguk mögött, és a fiúk belevetették magukat a cukorkagyűjtésbe.

Két óra sétálás múlva a testvérek rengeteg csokit gyűjtöttek. Már sötét volt kint, Todd még pár házat engedélyezett nekik, majd azt mondta, hogy mindenképpen menjenek haza.

Amikor hazaértek, Todd észrevette, hogy a ház előtt álló lámpa kiégett. A fiúk otthona teljes sötétségben úszott, amikor besétáltak az első ajtóhoz.

– Megesküdnék rá, hogy a nappali lámpáját égve hagytam, amikor elmentünk – mondta Todd. A fiúk nem igazán foglalkoztak velük, a csokijaikat nézegették.

A fiú belépett a házba, a fiúk azonnal az emeletre rohantak. Todd felkapcsolta a villanyt, és egy pillanatra hallgatózni kezdett. Nem volt semmilyen furcsa zaj. Egy modern festmény lógott a falról és egy bohóc szobra állt a nappali sarkában. A telefon csöngeni kezdett, így azonnal felkapta.

– Jó estét, Mr. Bernard.

– Hogy ment az este?

– Nagyszerűen. A fiúk most mentek fel az emeletre, nemsokára ágyba teszem őket.

– Köszönöm, Todd. Szerencsére sikerült elkapnom egy repülőt, így pár óra és otthon leszek. Nézz TV-t nyugodtan addig, és keress valamit a konyhában.

– Jól hangzik, Mr. Bernard. – Todd újra a bohócszoborra nézett. 

– Nézhetném odafent a televíziót? Nem sértésnek szánom, de a sarokban álló bohóc nagyon ijesztő.

– Azonnal menj fel az emeletre és hozd le a fiúkat!

Mr. Bernard letette a telefont és azonnal hívta a rendőrséget. Todd felrohant az emeletre, és bezárta magukat Chad szobájába.
Pár perccel később megérkezett a rendőrség.

– A fiúk jól vannak?

Todd lefehéredett a félelemtől. Nem értette, mi történt.

– Elkaptuk a behatolót. A bohócot őrizetbe vettük, most már biztonságban vagytok.

Michael a bátyjához fordult.

– Látod, hogy mondtam?

Michael hosszú éjszakákon keresztül panaszkodott bátyjának és apjának, hogy egy bohóc rejtőzik a szekrényben, és éjjelente figyeli őket, miközben alszanak.

Városi legendák

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »