Félig kutya, félig emberi lény vette üldözőbe – állítja egy ausztrál horgász

Szerkesztette:Agent

Állítólag hetekig követte a horgásztúrára induló férfit a partról a kutyaember, mire végül sikerült lefotózni.

Éppen a kajakjából horgászott egy ausztrál férfi, amikor állítása szerint feltűnt neki, hogy a bozótból egy félig ember, félig kutyalény figyeli, írja a Daily Star. Az esetről a magát Johnnak nevező horgász a ‘Believe: Paranormal & UFO’ című podcast egyik epizódjában mesélt.

A férfi szerint a “szörnyeteg” heteken át figyelte észrevétlenül. John eleinte csak arra lett figyelmes, hogy minden lapáthúzásnál egy lépést hall a partmenti bokrok mögül. Amikor megállt, abbamaradtak a lépések is, amit furcsának vélt. De amint újrakezdte a lapátolást, a lépések zaja ismét megütötte a fülét.

Állítása szerint a titokban leskelődő idegen végül hetekkel később megmutatta magát a bozótosban, a lényről pedig fényképet is készített a horgász:

John szerint minden kétséget kizáróan egy kutyaember eredt a nyomába tavaly karácsonykor. Ezután sokáig rosszul aludt, sokszor a szörnyeteggel álmodott és a legkisebb zajra is felébredt.

Végül amikor a férfi hosszú idő után visszatért a kedvenc horgászhelyére, ismét furcsa neszezésre lett figyelmes. De azt mondja, amint odafordult, már csak a futásnak eredt rém lépteit hallotta. Menekülés közben pedig a kutyaember állítólag olyan üvöltésbe kezdett, amitől teljesen földbe gyökerezett a horgász lába.

 

Az egész jelent nagyjából tíz percig tartott, de John szerint ez volt a leghosszabb tíz perc az életében. Miközben az esze azt mondta, hogy azonnal meneküljön onnan, a lába az ijedtségtől lebénult. Az egyetlen fegyvere a horgászkés volt, még a telefonja sem volt nála. Végül John sikeresen eljutott az autójáig, azóta pedig nem merészkedett a környékre.

A halálra vált ausztrál horgász azt mondja, hogy korábban hallott már a kutyaemberről, de egészen mostanáig azt hitte, hogy csak a képzelet szüleménye. Mióta azonban személyesen találkozott vele, azóta hisz a létezésében.

Nem Ausztrália az első hely, ahol kutyaembert véltek látni: ehhez hasonló esetet először 1887-ben jelentettek az Egyesült Államokban.

A teljes, angol nyelvű podcastet itt lehet meghallgatni:

(Szeretlekmagyarorszag)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »