Fény derült az ,,eltűnt zoknik” esetére.

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Fény derült az ,,eltűnt zoknik” esetére.

Nos igen. Bizonyára sok olvasónk átesett már hasonló dolgon.Ismerős szituáció, minden rendben van, a szennyes a mosógépben van, már csak az indításra vár. Itt még minden a helyén, mindenből annyi van amennyi kell!

A mosás elvégzése után azonban hoppá! A tiszta ruha kivételénél döbbenünk rá, hogy hm….mintha 1 darab zokni hiányozna.  Gondoljuk, á bizonyára csak összefogtuk a többi ruhadarabbal. Itt még nincs pánik. Ám teregetés után, mikor szintén minden a helyén van, a keresett zokni még mindig sehol….

Ilyenkor nem tehetünk mást mint beletörődni, hogy igazi rejtéllyel állunk szemben. Jól tudjuk már, hogy az esetek nagy százalékában örökre elvész.  Ám ne higgyük, hogy nincs rá magyarázat.

Miután megtalálta, Barker szervizbe küldte a kazettát, hogy újra meg lehessen hallgatni. Nagy meglepetésére sikerült a javítás, így a kiállításon a kazetta mellé a rajta szereplő dalok listája is kikerült.

Ilyenkor nem tehetünk mást mint beletörődni, hogy igazi rejtéllyel állunk szemben. Jól tudjuk már, hogy az esetek nagy százalékában örökre elvész.  Ám ne higgyük, hogy nincs rá magyarázat.

Az internet népe természetesen megpróbált már rá magyarázatot adni.

Nézzük az 4 leggyakoribb magyarázatot az emberek szerint:

A:    Ezek a zoknik, átkerülnek egy másik dimenzióba, majd ott új életet kezdve új párt találnak maguknak.

B:   Van egy titkos ügynökség, akik mikor mi nem figyelünk, jönnek és teljes titokban kiszednek 1-1 ilyen zoknit. Szándékukat még nem fejtette meg senki.

C:  A zokni gyártó cégek poénból néha 1-1 zoknit olyan anyagból csinálnak, mely vízben teljesen feloldódik.

D:  Az élet egy nagy számítógépes játék és ezek a zoknik játék hibából tűnnek el.


Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »