Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Mindannyian voltunk gyerekek. Mindegyikőnknek voltak olyan időszakai iskola éveink során melyeket inkább otthon, lustálkodással töltött volna.  Vagy akár az adott napon egy nehéz dolgozat , melyre nem tudtunk rendesen felkészülni, arra késztetett minket, hogy jobb lenne otthon maradni.

A lázmérő villanykörte közelében tartása, vagy fordítva megrázása gyakori trükkök voltak gyermekkorunkban. Ám mindig van olyan ember a nagy világban , aki az úgynevezett iskolaundort kicsit , hogy úgy mondjuk túltolja.

Hallottunk már számos esetet , ami az orvosokat is kiakasztotta, mit meg nem tesznek emberek, hogy ne kelljen elvégezni, egy bizonyos feladatot.

Münchausen-szindrómáról  jelen történetben szó sincs, mi több inkább lustaságról.

Egy tizenéves kislány , név szerint Anne komoly fejtörést okozott Los Angeles egyik bőrgyógyászatán.
A kislány lila foltokkal szeme alatt érkezett a kórházba. Erős fájdalomra panaszkodott szeme alatt.
A bőrgyógyász és pár orvos titokban értesítette a rendőrséget még a vizsgálat előtt ugyanis egyből arra gyanakodtak, hogy a szülők bántalmazzák Anne-t.

Következett a vizsgálat, mikor is a bőrgyógyász megdöbbent. Közelebbről nézve, egyből tudta miről van szó. Fogott egy alkohollal átitatott vattát és elkezdte dörzsölni a kislány szemét.
Csodák csodájára a lila folt fakulni kezdett.

Egyértelművé vált tehát az eset, amit Anne be is ismert. Fogta édesanyja smink készletét és szinte profi módon, egy szép monoklit festett magának. Az édesanyja a vizsgálat során szintén ledöbbent.

Ám ami Anne számára legfontosabb volt, aznap nem kellett iskolába mennie!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »