Furcsa dolgok amiket a bébiőrző érzékelt (dokumentált esetek)

Szerkesztette:Roland

Most érdekes történeteket hozunk nektek egy nagyon izgalmas dologról, ami nem más, mint esetek, amiket a bébiőrző érzékelt. Nem is gondolnátok, hogy hány embernek vannak hátborzongató élményei ezzel kapcsolatosan!

A kísértetjárta baba

“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim rengetegszer mesélték el nekem. Amikor anyukám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), akkor kaptak egy porcelánbabát egyik barátjuktól. A nagymamám már akkor elmondta, hogy mennyire utálta azt a babát. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrényen állították.”

 A testvérem születése után édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitorról. Azonnal a szobába rohant, de amikor odaért nem talált mást csak a testvéremet, aki boldogan aludt, azonban a baba összetört és beterítette a padlót. A mai napig nem értették, hogyan is eshetett le. Anyám ekkor megszólalt: “Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével”. Ekkor édesanyám meghallotta a nagymamám suttogását, de azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott. Az bizonyos, hogy kimondta a nevét és azt a szót, hogy szereti.

A borzalmas ének

“Amikor a legidősebb gyermeke még csecsemő volt, akkor egy ikerházban éltünk a sógorommal és a barátnőjével. A lányom, Lilah akkor még csak két hónapos volt, aki külön aludt a szobájában. Éppen a televíziót néztem a nappaliban, amikor furcsa hümmögést hallottam. Pár perccel később egy kislány éneklését hallottam: 

“Lilah aranyos lány, anyukájának gyorsan ide kell érnie, mielőtt bántanám.” Természetesen azonnal felrohantam az emeletre, megragadtam a lányomat és kifutottam a házból, ahol megvártam, hogy a sógorom hazaérjen a munkából. Zokogtam a félelemtől. Azonnal megszabadultunk a lakástól, amint csak tudtunk.”

baba

Gyere és játssz velünk!

“Amikor az unokatestvérem és a gyerekei velünk éltek a gyerekek az én szobámban laktak, és mindig bekapcsolva hagytuk a monitort, hogy halljuk őket a nappaliból is. Egyik éjjel azt hallottuk a monitoron keresztül, hogy a dolgok mozogni kezdenek a szobában. Aztán hallottuk az unokatestvérem gyereket, hogy beszélget valakivel, majd játszani kezdenek.

Mit csinálsz?

“Amikor fiatalabb voltam, akkor sokszor a nagynénémnél aludtam, hogy vigyázzak a kicsi unokatestvéremre. Az egyéves unokatesóm az ágyban aludt, még beszélni sem tudott. Aztán meghallottam egy kérdést egy idősebb hangtól: “mit csinálsz?”. Azonnal remegni kezdtem, hiszen csak 11-12 éves voltam akkor. Berohantam az unokatestvérem szobájába, de senkit sem láttam. Miután elmondta a nagynénémnek egy hét múlva elköltöztek a lakásból.

Szellemes vásár

“A nagynéném és a nagybátyám elmondták, hogy vettek egy bébimonitort egy kerti vásáron, majd betették az unokatestvérem szobájába. Azonban abból folyamatosan temetési zenét és halk suttogást hallottak. Természetesen hamarosan kidobták.

baba

Mániákus nevetés

“Amikor a legidősebb gyermekem még kisbaba volt, akkor az úgynevezett “rossz házban” laktunk. A fények maguktól kapcsolódtak fel és le, a televízió csatornákat váltott, a termosztát sokszor megőrült és még zöld fényeket is láttunk a szobában.

 Amikor a bébimonitort használni kezdtük, akkor ördögi nevetést hallottunk a két hónapos gyermekünk szobájából, mire a kisfiunk azonnal üvöltve sírni kezdett. A férjem azonnal a fiunkért rohant, elmondása szerint semmit sem hallott a szobában, de én továbbra is hallani véltem az ördögi nevetést. Azon az éjszakán elhagytuk a házat.”

Ezek voltak az furcsa és rejtélyes esetek amiket a bébiőrző érzékelt!

Olvasd el ezt is!: —–> 9 kevésbé ismert lény.

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »