3 furcsa és érdekes dekoráció.

Szerkesztette:Roland

Furcsa és érdekes dekoráció, amiről bizonyára ti is láttatok már jó pár képet, amikre azt mondtátok, huhh ez igen…. Ilyenek nekem is kellenek. vagy csak szavakat nem találtatok, hogy ezt hogy hozta valaki is létre? Minek? Mi értelme ennek a dekorációnak?

Most 3 olyan furcsa építményt, vagyis inkább építményben lévő furcsa és nem mindennapi dekorációt mutatunk meg nektek, amik háát finoman szólva is furcsák. Kíváncsiak vagyunk ki fogadná el otthonába, vagy ki fogadná egyáltalán otthonává.
Első képünk egy nem mindennapi kidolgozással bíró lépcső, ami majdnemhogy a fizika törvényeivel is dacol. Akár hogy is gyönyörű szép látvány.

furcsa, érdekes, dekoráció

Második képünk is egy lépcső, ám itt a tervező és megvalósító családapa, úgy gondolta, hogy így nem csak hogy nagyobb lesz a hely a lakásban, hanem egyszerűen gyönyörű is. Egy szép kis térhatást keltő dekoráció, ami játszadozik agyunkkal. Olyan mintha a lépcső alatt egyszerűen csak kiléphetünk a szabadba. De sajnos ez nem így van!

furcsa, érdekes, dekoráció

Harmadik képünk egy nem mindennapi lakás. Ez maga egy dekoráció. Tulajdonosa úgy gondolta, nem szórakozunk felesleges a tetővel. Macera. Így, hogy ezt elkerülje házát egyszerűen a földbe ásta. Minden megvan benne ami egy átlagos lakáshoz kell sőt még több is.

furcsa, érdekes, dekoráció

Ha esetleg ti is rendelkeztek különféle, nem átlagosnak mondott dekorációval, küldjétek el kommentben akár facebookon, vagy szintén facebookon a poszt alá. Ahány ember annyi szokás azt mondják, nos ez így is van. Ami valakinek tetszik, nem biztos, hogy a másiknak is fog! Viszont aligha van olyan ember , aki a 3 kép körül valamelyikre azt mondaná….csúnya….

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »