Furcsa teremtmények

Szerkesztette:Agent

A világ minden egyes pontján foglalkoznak az emberek paranormális teremtményekkel. A furcsa lényekkel kapcsolatos látomások szinte egyidősek az emberiséggel. Mi magunk sem tudjuk abbahagyni ezeknek a lényeknek a sorolását, hiszen tárházuk kimeríthetetlen forrás a borzongani vágyóknak.

1. El Chupacabra
Ezt a teremtményt elsőként Puerto Ricóban vélték felfedezni 1995-ben, más néven “kecskeszívóként” is ismert, hiszen ezeknek az állatoknak a véréből táplálkozott. A gazdák holtan találták állataikat a mezőn, furcsa nyomokkal a nyakukon, amelyen keresztül kiszívták belőlük a vért. Néhány szemtanú látott is pár lényt hatalmas fogakkal és éles karmokkal, és tüskékkel a hátán. A szörnyeteg később más latin-amerikai országokban is felütötte a fejét, majd az Államokban is megjelent. A négylábú állat leginkább egy óriási békára hasonlít. 2008-ban maga a rendőrség látta, ahogy egy földúton fut keresztül.  De honnan is ered ez a lény?És hogyha nem létezik, akkor mégis mi gyilkolja meg az állatokat?

El Chupacabra
2. A Mapinguari
Dél-Amerika dzsungeleiben bizony különös teremtmények lapulnak. Ennek a félelmetes szörnyetegnek is hosszú karmai vannak, visszafelé néző lábfejei, és szája, ami a gyomra közepéből ered. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a furcsa lények már bizony kihaltak évezredekkel ezelőtt, de néhány kutató szerint továbbra is élnek a dél-amerikai dzsungelekben. Rengeteg expedíciót indítottak a megtalálására, azonban ezek nem voltak sikeresek.
3. A Megalodon cápa
A Megalodon bizony akkora cápa volt, hogy a nagy fehér cápa is eltörpült mellette. A tudományos nézet viszont az, hogy ez a hatalmas cápa évezredekkel ezelőtt kihalt, de sokan úgy gondolják, hogy a mai napig létezik. Azonban számos leírás létezik óriási cápákról, amelyek hajókat támadtak meg, de sohasem tudták bizonyítani, hogy ez a Megalodon-e vagy sem.
4. Eltévedt kenguruk
Mindannyian tudjuk, hogy a kenguruk Ausztráliában élnek, azonban senki sem hallott Észak-Amerikában őshonos példányokról. Azonban ennek ellenére sokan beszámoltak fantom-kengurukról az Egyesült Államokban. Sokan úgy gondolják, hogy ezek állatkertekből vagy egyéni gyűjtőktől szökhettek el. Esetleg lenne egy ősi kengurufaj, amelyet nem ismerünk?
5. Élő dinoszauruszok
A dinoszauruszok bizony 65 millió évvel ezelőtt haltak ki. Néhányan azonban úgy gondolják, hogy maradtak ilyen élőlények Afrikában a Kongó-folyó mentén. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ezek csak rinocéroszok, vagy más hasonló állatok.
Could some dinosaurs still be alive today, awaiting rediscovery in the dark forests of the world?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »