Egy gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Szerkesztette:Roland

A gonosz lélek kifejezést olvasni vagy hallani soha sem jó! 

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett, ráadásul elég ijesztően nézett ki – írja a Daily Mail.

A nő görnyedten, háta mögé tett kezekkel mászkált a házban, mint egy zombi. Nuru szerint a szobalányt egy gonosz szellem szállhatta meg, azután, hogy a lány kijött a fürdőből. Még jó, hogy a gyerekek nem voltak otthon.

sötétség

A videót közzé is tette közösségi oldalukon, de az ismerőseik csak nevettek az egészen. Szerintük a szobalány csak megjátszotta az egészet. Ráadásul kísértetiesen hasonlít a “sminkje” a Kör című horror félelmetes főhősére, így még az is kiderült, hogy nincs túl sok fantáziája. Az egyik kommentelő elmesélte, hogy vele is megesett hasonló, de ő kérdőre vonta az alkalmazottját. Kiderült, hogy csak azért játszotta el a megszállottat, hogy elküldjék, mert akkor jár a felmondási pénz.

 (kisertetvadasz.hu)

Nos mi sem gondoljuk, hogy itt megszállásról lehet szó, vagy hogy egy nagyon gonosz lélek garázdálkodna, de ugye ez sem derült ki azóta sem. Itt egyébként sok variáció lehet. Az első természetesen a megszállás, de szerintünk a legfőbb magyarázat a drog. Nagyon sok drog van, amikről még nem is tudunk. Nemrég kiderült, hogy az egyik pont ilyen tünetekkel jár, ha valaki beadja magának.

Sok levelet kapunk tőletek megszállásról, ezért tényleg ezt sem lehet elvetni.  Furcsa, hogy az eset után tényleg nem derült ki mi is volt a valódi magyarázat a videóra és az esetre. A mozgása és a viselkedése egyébként tényleg hátborzongató.

https://www.youtube.com/watch?v=-4u38eMCZP4&feature=emb_title
 
A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.
 
Olvasd el ezt is! —-> Óriási pók a Merkúr bolygón.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »