Halála előtt bizarr felirat jelent meg.

Szerkesztette:Roland

A bizarr felirat esete. Thommas J. egy 40-es éveiben járó ember volt. Angliában élte minden napjait. Egyedül lakott egy albérletbe London szívébe.  Édesanyja és édesapja már korán meghaltak. Hozzátartozója nem volt, csak macskája, akivel szívesen osztotta meg minden napi gondjait.

2018-ban azonban valami ismeretlen oknál fogva minden napi élete teljesen megváltozott. Egy sikátorban találták meg holtan. A halál oka öngyilkosság volt. Thommas egy magas épület tetejéről vetette magát a mélybe. Munkatársait és akiket ismert teljesen ledöbbentette Thommas végzetes döntése. Úgy gondolták nincs problémája az életben, hisz mindenki jó kedvűnek és humorosnak írta le. Talán ez már soha nem derül ki, miért is döntött úgy, hogy véget vet saját életének.

Ám valami nem stimmelt a halálával kapcsolatba. Volt egy eléggé bizarrnak mondható jel. Két fiatal fedezte fel a holttestét, akik azt állították, hogy a test mellett vérrel egy nyíl volt felrajzolva és egy szöveg amin az állt: ,,angel”. Egyre több és több ember jelent meg a test körül míg a mentők kiértek és mind-mind ugyan azt a szöveget látták.

Beszámolók szerint a kiérkező szervek eltakarták a testet, de többen látták, hogy előbb a szöveget és a nyilat takarították fel és csak azután a holtestet.

test
test

Mivel a hír egyre jobban terjedt az emberek közt, a hatóság azt a közleményt hozta ki, hogy Thommas még nem halt meg egyszerre a zuhanástól és utolsó erejével ezt írta fel saját vérével.

Mondani sem kell, hogy ezt sokan nem hiszik. Úgy gondolják , hogy valami más, valami megmagyarázatlan áll a háttérbe.

Miért előbb a bizarr felirat került eltávolításra? Miért próbálták meg eltitkolni, majd miután kiderült, hogy nem lehet, ilyen indokot mondani?!
Talán Thommas J. látott valamit halála előtt? Vagy ez valami féle jel?
Netalántán csak furcsa véletlenek sorozata?

Olvasd el ezt is!: —-> Rejtélyes sikoltozások a tóból Brazíliában.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »