Halála után is ép maradt a teste – Amire a tudomány sem tudja a magyarázatot.

Szerkesztette:Roland

Halála után is ép maradt a teste

Halála után is ép maradt a teste – Amire a tudomány sem tudja a magyarázatot.

Az emberiség kezdete óta nagy szerepe van a vallásnak. Az emberiség nagy része hisz valami féle földön túli erőbe, melyet vallásnak nevez. Napjainkban már nagyon sok féle vallás jelen van, mind más-más kérdésekkel, rejtélyekkel. Találkozhatunk olykor-olykor különféle vallásokban olyan dologgal, amik mellett egyszerűen nem sétálhatunk el és amelyekre a tudomány még nem tudott magyarázatot adni.

Egy ilyen rejtély például  Laboure Szent Katalin hihetetlenül ép holtteste.
A testet rengetegszer vizsgálták már, hogyan és miért maradt meg a mai napig is ilyen ép állapotban.
A vallási szemszögből magyarázatot adó emberek szerint, a tiszta lélek és az önzetlenség az ami miatt halála után is ilyen, úgymond ,,jelenség” megy végbe rajta.
Tudomány szempontjából csak teóriák vannak. Volt szó, hogy a test túl száraz levegőn van tartva és ezért néz ki így, de valljuk meg ezek csak kaparászások.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus, Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Szent Katalinnak 10 testvére volt és nem éltek fényűző gazdag életet. 1806-ban született . Nem sokkal később édesanyja elvesztése után neki is helyettesíteni kellett, így nagyon dolgos és szorgalmas volt egész életében.

Állítása szerint sokszor jelent meg neki Jézus és Szűz Mária is. 1830-ban ennek hatására nővér lett belőle.  1876-ban halt meg.
Volt már példa hasonló esetre, ám ilyenre még soha. Exumálásakor ugyanis a szeme színe ugyan olyan maradt mint egész életében. Tudni kell róla, hogy nagyon szép kék szeme volt, amit sokan dicsértek is. Egyik látomásában is ír róla, ahol Jézus a szép kék szemét említi.
Hogy hogyan maradt meg a szeme is ilyen épen, sőt, teljesen épen, egy igazi nagy rejtély.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »