A halott feleségével beszélget esténként az idős bácsi.

Szerkesztette:Roland

A ,,halott feleségével” beszélgető idős bácsi, azaz, egy budapesti  (meg nem nevezett) idősek otthona keltette fel figyelmünket.
Pontosabban az ott zajló furcsa kis eset. Miklós bácsi 79 éves és 5 éve éli életét az otthonban. Sajnos családtagja nincs, felesége is 7 éve meghalt. Itt kapcsolódik be az érdekes eseménysorozat.Miklós bácsit azonban minden este hallják magában beszélni.

Mint kiderült feleségével beszélget. Állítása szerint minden este mellé ül szeretett felesége és együtt mesélnek egymásnak a régi időkről. Egy külön szék is ki van készítve a szobába, amin felesége ül.A férfi teljesen végighallgatja felesége mondani valóját, majd válaszol is rá.
Az ott dolgozók állítása szerint Miklós bácsi egy nagyon kedves Úri ember. Mentális állapota kitűnő állapotba van , emlékező képességéről nem is beszélve.

idős bácsi

Elmondása szerint egyáltalán nem érdekli ki mit gondol róla és halott feleségéről, neki csak az a fontos, hogy ő tudja és , hogy feleségét soha nem hagyja el, hisz ott lesznek egymásnak a halál után is.

Ő az egyedüli lakó, akinek például nincs televízió a szobájába. Sokkal inkább egy kártya pakli , amit gyakran együtt nézeget feleségével.Tény , ami tény, ez egy nagyon aranyos és különleges eset. Sok-sok boldog évet kívánunk Miklós bácsinak a rejtely.com csapata!

Olvasd el ezt is! : —–> Egy furcsa alak jelent meg a képen! 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »