A halott nagymamája hívta fel lányát Berlinben.

Szerkesztette:Roland

Greta a Berlinben élő 29 éves nő, nem mindennapi élménnyel gazdagodhatott 2015-ben, mikor szó szerint halott nagymamája hívta fel.
Na jó az ,,élmény” kifejezés kicsit erős. Történt ugyan is, hogy sajnálatos módon az egyedül élő mamája agyvérzésben meghalt. A lány minden nap felhívta nagymamáját telefonon. Minden nap beszéltek legalább 20-25 percet. Egy délután Greta azonban hiába hívta , nem érkezett válasz. Este 6 óra körül azonban jött a telefon a nagymamától.

A telefont felvéve, a lány csak nagyon halk suttogást és ahogy mondta, süvítést hallott. Azonnal át is sietett nagymamájához, és csak odaérve látta a szörnyű esetet. Az idős nő halottan ült a kanapéján.

Az esetet Greta csak akkor írta le, miután furcsa dolgok derültek ki. Kiderült, hogy nagymamája aznap kora reggel halt meg. El sem tudjuk képzelni mit érezhetett a lány mikor ezt megtudta. Ennek következtében kinyomoztatta, hogy valóban jött – e hívás  telefonjáról és ha igen, hogy történhetett.

Kiderült, hogy a hívás valóban bekövetkezett. Kérdés tehát, hogy, hogyan is lehetséges az, hogy a reggel meghalt nagymama este 6 órakor intézett egy kimenő hívást az unokájának?

rejtély
kérdések

Greta több hatósági szervezethez is fordult segítségért, ám senki nem kívánt foglalkozni az üggyel. Ami még kiderült, hogy a nagymamája a kanapén ült és nem volt nála a telefonja. Greta elmondta,  minden bizonnyal a konyhájában volt ahol mindig tartani szokta.

A telefon társaságtól azt az információt kapta, hogy valamiféle zavar lehetett a rendszerbe és ez okozhatta a téves hívást. Természetesen ezt is elég nehéz elképzelni.

Mi lehetett a pontos ok? Hogy történhetett, hogy halott nagymamája hívta fel? Kérdések, melyekre talán soha nem tudjuk meg a helyes választ. (Forrás: G.Edward)

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

 

Olvasd el ezt is: —->  Előre látta a balesetet egy ismeretlen férfi.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »