Herbert a Német kisfiú különös rajzai

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Herbert a Német kisfiú különös rajzai

Az eset egy Német kis faluban esett meg. Főhősünk Herbert az 5 éves német kisfiú rajzai kavartak elég nagy port 2016-ban.
K.Frederica Herbert édesanyja (41) fedezte fel a furcsa eseményeket , melyek kisfia körül zajlanak.

Herbert rajzai

A nő állítása szerint, fia mintha előre látná a jövőt és ezt rajzaiban mutatja meg.
Hihetetlen a történet és egy kicsit talán kesze-kusza is? Nos mi is így gondoltuk. Egyre mélyebben haladva a sztoriban azonban nekünk is megváltozott a véleményünk. Nézzétek csak!:

Első történet:

2014 tavaszán az asszony gyermekével rajzolt egy esti nap. Herbert azt kérte édesanyjától, hogy rajzoljon neki egy kisautót….Miután Frederica eleget tett kérésének, a gyermek lemásolta egy papírra az autó elejét és furcsa vonalakat rajzolt alá.  A gondoskodó anya, nem tulajdonított neki jelentőséget. A rajzot mint mindig eltették egy fiókba.

Másnap a család legjobb barátja, aki az asszonyhoz szinte minden nap benézett ha ideje tehette, halálos balesetet szenvedett. ( K.A.) Autójával egy hídon kelt át, ahol a nyomozás kiderítette, hogy u.n.  durrdefekt következtében elvesztette uralmát a gépjármű felett és a folyóba zuhant! 
Íme a gyermek képe, amit a baleset előtt 1 nappal készített! ( Frederica ekkor még nem figyelt fel a rajzokra.)

Herbert rajzai

Második történet:

2015 nyara. Herbert ismét rajzolgatott a nappali asztalán. Ám itt kezdjük előbb magával az esettel. 2015 Augusztusában egy nagy nyári zivatar sújtotta a kis falut ahol az asszony és a gyermek éltek. A leírtak alapján talán egy kicsit nagyobb vihar volt, mint szokott, nagyobb villámokkal és hevesebb esővel! A szél ereje akkora volt, hogy több ház teteje megrongálódott.

Herbert rajzai

Szomszédjukban élt egyedül Raimund egy 81 éves öreg bácsi. Már több éve egyedül élt miután felesége meghalt. Raimund udvarában volt egy nagy hárs fa, melyet sokan csodáltak, akik arra jártak, mert hasonló fát nem nagyon lehetett látni a környéken, főleg nem ilyen nagy és idős fát. 

Emberünk gyakran kint maradt lombkoronája alatt esőben is , mert a levelek jól felfogták a csapadékot. Gyakran olvasta az újságot a fa alatt lévő széken… Így volt ez a vihar előtt is. Frederica épp ételt adott gyermekének, mikor egy nagy robajra és durranásra lettek figyelmesek. Nem villám volt. Döbbenten vették észre, hogy a nagy fa már nem áll! 

Az erős szél kicsavarta fát és elfektette. A Természet megmutatta elképesztő erejét. Másnap több ember is összegyűlt R. háza előtt és döbbenten figyelték, ahogy a nagy fa a földön fekszik. Ekkor még nem tudták, hogy Raimund a fa alatt lelte halálát. A férfinak nem sok esélye volt elmenekülni a súlyos fa fogságából. Itt térnénk vissza a kisfiú rajzára, amit előtte 3 nappal rajzolt!   Íme!

Herbert rajzai

Harmadik történet:

A harmadik rajz melyet megkaptunk, 2015 Novemberében készült. Íme!

Herbert rajzai

Kitalálja valaki mi történt? 

Igen,   a falu nagy gazdásza Otto.S. a házában az ablak előtt a kanapén ülve lelte halálát, mikor szén-monoxid mérgezést kapott! Olyan volt mintha csak ott ülne….

Hogy mi a magyarázat ezekre a történésekre? Senki nem tudja, Puszta véletlenek? Vagy többről van szó?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »