Hogy védekezzünk idegenek ellen?

Szerkesztette:Agent H

Nem hagyhatunk senkit tanácsok nélkül arra az esetre nézve, ha valaki esetleg azt gyanítja, hogy a földönkívüliek épp pont rá fenik a fogukat, hogy elrabolják.

Mit tehetünk ebben az esetben? Sőt, hogyan akadályozhatjuk meg? Nos, első lépésként vásárolhatunk dögcédulát, amin jelezhetjük földönkívüli elrablóinknak, hogy hol lakunk, ha esetleg vissza is hoznának minket.

Következő lépésként érdemes a Jelek című film tanulságát megfogadni, és védekezni a gondolatolvasás, és az elme mindenféle befolyásolása ellen. Esetleg érdemes edzeni, hogy megverjük őket, hátha akkor könnyebben elkapható, és az űrbe szállítható embertársainkat választják kísérletezéseikhez.  De védekezhetünk ellenük elménk erejével, és tréningezhetjük magunkat arra is, hogy megérezzük, ha éppen megérkeznének. Természetesen nem árt, ha soha sem vagyunk egyedül, és együttes erővel akár győzhetünk is.


Mivel egyesek úgy vélik, hogy az elrablásokért csak felerészben felelősek az ufók, sok esetben az igazi elkövetők a bukott angyalok, így esetenként az is segíthet, ha fohászkodunk és imádkozunk.
Az ima csak bukott angyalok ellen segíthet, de mindenféle emberrablás ellen hasznos segítség lehet, ha sötétítőket szerelünk fel az ablakokra, így jelenlétünk észrevétlen marad a zsákmányra vadászó földönkívüliek előtt. Ennek következtében nem minket, hanem valaki olyat választanak, akinek az ablakán át be lehet látni.

Akadnak azonban olyan tanácsok is, amelyek logikáját mi is nehezen értjük. Ugyanis nagyobb esélyünk van rá, hogy gaz földönkívüliek ragadjanak el minket kedves szülőbolygónkról, ha lefekvés előtt pizzát eszünk vagy a nap bármely szakában füvezünk. Ezeket a szokásokat érdemes tehát abbahagyni, kivéve, ha pont el akarjuk érni, hogy elraboljanak.

Forrás buzzfeed

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »