Így lesz vége a világnak! – Állítja a nő, akit 52-szer raboltak el az idegenek.

Szerkesztette:Roland

Paula, a nő, akit már több mint 52-szer raboltak el a földönkívüliek, állítja, tudja ,hogy lesz vége a világnak.
Esetét ITT olvashatjátok.

A repülő csészealjon levetítették neki, hogy az emberi kapzsiság és nemtörődömség hogyan pusztítja el a bolygónkat.

Úgy emlékszik, először egy erdőből vitték magukkal, s habár el akart tőlük futni, nem engedelmeskedett a lába. Később a szülei azt mondták, négy órára veszett nyoma, de ő nem érzékelte az időt.

AZÓTA NINCS MEGÁLLÁS, TÖBBSZÖR KIVITTEK MÁR A HÁLÓSZOBÁM ABLAKÁN ÁT AZ ÁGYAMBÓL IS– mondta, s habár tudja, hogy sokan nem hisznek neki, vagy őrültnek tartják, ő kitart az igaza mellett.

ufó rablás
ufó rablás

Paula mondhatni rendkívül megosztotta az emberek véleményét. Sokan úgy gondolják, a nő csak kitalálta az egészet, hogy hírnevet szerezzen. Valljuk be tényleg elég meredek dolgokat állít, ám a tény az, hogy még mindig többen hisznek neki, mint ahányan nem.

Furcsa története és teóriái több portálon is kedvelt vitatéma. Több újság is cikkezett róla és több interjú is megtalálható egyes weboldalakon.

Hogy mi az igazság? Sajnos senki nem tudja.
(Paula –  Így lesz vége a világnak)

Forrás ITT!

(Mivel a rejtely.com oldal kutatói és munkatársai nem egy ,,kamu oldal” – t hoztak létre, így senkit nem szeretnénk megtéveszteni. Így, mivel mi sem tudjuk a valós igazságot, mindenkinek a saját döntésére bízzuk, ki mit hisz el a történetből!)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »