Ismeretlen lény támadásai(Fehéroroszországban ölt a gyilkos bestia)

Szerkesztette:Agent

2018 augusztusában meghökkentő gyilkosságsorozat vette kezdetét Belorusszia – más néven Fehéroroszország – egyik vidéki régiójában. Az ismeretlen fenevad azon év augusztusának elején, Slonimsky falu környékén háziállatokra támadt. Egy kutyát csúnyán megmart, egy másikat szó szerint kettétépett.

A következő alkalommal Slonim körzet Zagnitkov falujában portyázott, ahol megölt egy újabb kutyát, és magával vonszolt egy kis kuvaszt. Ezek után Dubrovina apró falvát látogatta meg, ahol beszorult egy udvarba, majd eltűnt. De mielőtt végleg szem elől tévesztették volna, még itt is véghez vitte ámokfutását. Megölt két kutyát és elragadott egy macskát is.

Megkezdődött az ismeretlen fenevad utáni hajsza. Aztán augusztus 26-án újra felbukkant a gyilkos lény a szomszédos településen. „Hajnali ötkor felkeltem, és kimentem megetetni az állatokat – mesélte később az egyik gazda. – Ekkor vettem észre, hogy eltűnt a kutyám. A feleségem megtalálta a fejét, a lábait és néhány maradványát, amit eltemettem.”

Augusztus 27-én a bestia visszatért a faluba, s megpróbált egy másik kutyát becserkészni, ám ezúttal a háziebnek szerencséje volt, mert gazdái elűzték a gyilkos lényt.

Nem sokkal később egy fiú tévét nézett otthonában, amikor a házon kívülről hangos morgásra figyelt fel. Felkapcsolta az udvari lámpát és megnézte, mi történt. A bestia elillant a sötétben, de kutyája lába csúnyán megsebesült, így bevitte a házba.

Az emberek félni kezdtek. A lény elsődleges célpontjai ugyan nem ők voltak, de úgy tűnt, csak idő kérdése, mikor támad emberre. A falvakban éjszakai ügyeletet tartottak. Vadászok jártak felfegyverkezve, lámpáik fényében vizslatva az éjszakát. Sokszor lóháton, hajnalig nyargalásztak a vidéken, de semmi jelét nem látták a bestiának, még nyomát sem lelték. Mintha tudta volna, hogy rá várnak.

Hogy mi volt ez a lény, és hogy sikerült-e valamit tenni ellene, az egyelőre nem ismert.

Írta: Csiribusz

Forrás: micetimes.asia

(Képzelet vagy valóság)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »