Ismét egy sikeres woodoo eset. (Argentína-1999)

Szerkesztette:Roland

A „fekete mágia” mint fogalom, elég ismert dolog, a woodoo-val együtt. Az persze már más kérdés, ki mennyire hisz benne. Sokak szerint létezik, sokak szerint viszont nem. Természetesen ezt nem a mi álláspontunk eldönteni, hogy lehet-e valóságalapja.Az azonban tény, hogy vannak furcsa és elég bizarr esetek a nagyvilágban, amik fekete mágia használata közben történtek.

Egy ilyen eset történt 1999-ben Argentínában, amikor is 2 tinédzser srác a woodoo-zás  művészetét szerette volna végrehajtani. Ezt persze nem minden ok nélkül, ugyanis egy közös barátjukra felbőszülve gondolták, hogy megleckéztetik. Egy mai napig nem tisztázott helyről szerezték be az úgynevezett woodoo babát. Természetesen ez önmagában még nem volt elég a szertartás elvégzéséhez.

Hihetetlen de a két srác áldozatuktól szereztek hajszálakat, körmöt, de még bőrdarabot is.Arról nincs információnk, hogy a fiúk mennyire hittek mindabban amit csináltak, csak feltételezni tudjuk, hogy teljes mértékben, ha ilyen dolgokat is be tudtak szerezni.

Annyi bizonyos, hogy semmi mást nem csináltak a bábuval, csak annyit, hogy egy szeggel átszúrták a fejét. A dolog aztán annyiban is maradt….

Néhány nap elteltével azonban megtörtént az, amire talán még a fiúk sem számítottak.

woodoo

Az akkori áldozatukat baleset érte. Ha az információk helyesek , mikor a baleset megtörtént a ,,nagy összeveszésből és haragból” már nem volt semmi.

Felfoghatatlan ami történt, de a vége a történetnek az lett, hogy az idősebbik srác felakasztotta magát. Ugyan is a baleset halálosnak bizonyult, ami a következőképp történt:

Az áldozat gyanútlanul sétált az utcán , mikor hirtelen egy teher autóról, ami vascsöveket szállított, az egyik cső lecsúszott, ami pont áldozatunk fején hatolt át.

A történetet nagyvonalakban az öngyilkos fiú búcsúlevele írta le.

Lehet taglalni az ilyen úgymond kísérleteket, hogy igazak-e vagy sem, ám mindenesetre ez a történet még ha véletlen is , szép szóval is félelmetes!
Forrás: {(DarkW)}

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »