Jövőbe látó férfi, igen csak különös módszerrel

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Jövőbe látó férfi, igen csak különös módszerrel

Sokat olvashatunk és hallhatunk különféle jóslási praktikákról, emberekről, sőt még állatokról is. Danny, azonban a jövőbe látás egy nem minden napi módját választotta.

Az Amerikai Egyesült Államokban élő Danny D. 2019-ben töltötte az 56. életévét. Mára már szép kis követő és rajongó táborral rendelkezik, amiért azért tett is az asztalra.

Hősünk körülbelül 15 éve kezdte meg tevékenységét, amikor is egy álmában egy vak férfi jósolt neki.
Kiborított egy nagy adag kávét és a ,,tócsa” terjedéséből mondta meg, mi is fog történni a jövőben.

Danny állítása szerint egy percet sem habozott tovább és kipróbálta eme különös praktikát. Először család tagjainak jósolt különböző dolgokat, ennek a különleges módszernek a segítségével.

A meghökkentő az volt, hogy az esetek nagy részében valóra is váltak jóslatai.

Ahogy a környéken élő emberek közt egyre jobban terjedt emberünk híre, úgy sajátította el teljesen ezt a  fajta technikát.  Azt mondja, mikor a kávé terjedni kezd, különös érzései lesznek és belső hangok árulják el neki, mit is jelent, amit épp lát.

Jósolt már gyermekek világra jöttét, lottó nyerőszámokat, munkahelyeket stb….

Természetesen szép kis ellentáborral is rendelkezik, akik szerint Danny egy nagy csaló, sőt még egy humor magazinban is megjelentették a nevét.

Bármi is legyen az igazság, hősünket körülveszi egy rejtély!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »