Kína kísérlete az emberek irányítására

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Kína kísérlete az emberek irányítására

Dr. Xiang és kutatócsapata Kínában egy nem mindennapi dolgot akarnak véghezvinni.
Nemrégiben adott tájékoztatásukban,azt mondták, nagyon közel állnak az ember érzelmeinek irányítását elősegítő tabletta formájában bevehető kapszuláról.

Kicsit ez így meredeknek és elképzelhetetlennek hangzik. De mi lenne ha lehetséges lenne?

Több összeesküvés elméletet fenntartó ember szerint hasonló dolgok már most jelen vannak, csak titokban. Titokban kapunk olyan ételeket, italokat, amivel irányíthatnak minket.  Ezt a részét rábízzuk az összeesküvés hívőinek.

A kínai csapat állítása szerint külön lesz kapszula, harag elősegítésére, boldogság előhívására stb….

Ám ahogy ezeket a közleményeket az emberek elé tárták, egy kisebb csoport nekik is esett és kész tényeket hoztak fel. Azt állítják, hogy a csapat már rendelkezik ezen tablettákkal, sőt már a tesztelésüket is elkezdték.

Egyesek azt írták a közösségi médiában, hogy Xiang látogatása nemrégiben Afrika egyes országaiba nem volt véletlen. 
Úgy gondolják, az ott élő emberek a kiséleti alanyok.

Nos megint csak áttértünk egy picit a veszélyes vizekre.

Amit mi meg tudtunk a csapatról és magáról Xiang-ról, hogy kutatásuk és fejlesztésük megkezdése előtt állatokon kísérleteztek különböző okokból. Ezt sajnos nem részletezik sehol…..

Tény ami tény, nagyon nehéz elképzelni az ember ilyen fajta irányítását, de ha mégis valamilyen módon lehet, hát…. (2020)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »