Koalamentő Ausztráliából.

Szerkesztette:Roland

Egy valós életbeli igazi szuperhőst avathatunk.
Nyilván mindenki értesült már a 2019 és 2020-as ausztráliai nagy tűzről.

Hisz emlékezzünk csak:
 Minden Ausztráliában lévő lakos a poklok poklát éli át. Minden embert és élőlényt rettegésben tart a megfékezhetetlen tűz, amely csak pusztulást hagy maga után nem kímélve semmit és senkit.

A természet ismét megmutatta mekkora úr.  Sok ember életét nem sajnálva próbálja védeni otthonát, szeretteit környezetét. Lassan nincs hely hova bújni a kíméletlen ördög elől.

Nyilván itt nagyon sok szuperhőst avathatnánk ezen eset kapcsán. A hősies, életét kockáztató tűzoltótól, az utolsó erejéig küzdő családapáig.

Ám Patrick Boyle tette szinte hihetetlen.

9 koalát mentett ki egyhuzamban az egyre csak terjedő lángok közül. A 22 éves férfi a tűz közepén látta meg első kisállatát, ahogy a lángok körbeveszik. Életét kockáztatva ugrott a kis jószágért.

Ahogy épségben autójához vitte rögtön meglátott egy másik koalamacit ahogy a lángok épp beborították. Így ment ez 9 állaton keresztül egyhuzamban, ahol is hősünk a mentés közben tenyerén és hátán égési sérüléseket is szerzett.

Szerencsére mindegyik jószág túlélte a mentőakciót. Gondoljunk csak bele…Hányan tették volna ugyan  ezt?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »