Különös jelenségeket tapasztalnak a debreceni klinika osztályain.

Szerkesztette:Roland

Az esetek döntő többségében mint például a ,,debreceni klinika“,  jelentik a születés, az- az élet kezdetét, a halállal pedig a végét. Egy intézmény, ami tanúja a kezdetnek és a végnek. Nyilvánvaló mindenki számára, hogy a halál bekövetkeztével a léleknek általában egyéni döntése, hogy tovább lép vagy a Földön tölti az idejét. Mivel a kórházak érintett osztályain (pl.: onkológia) gyakoriak a halál esetek, ezért a lelkeknek egyfajta gyűjtőhelyévé válnak ezek az intézmények. (persze aki hisz benne)

A Debrecenben található nagyerdei klinikán egy épületben működik a szülészet és az onkológia egyik osztálya. Az első két emelet tartozik a szülészethez a harmadik pedig az onkológiához, a pincébe pedig a holttesteket szokták levinni későbbi elszállításra.

Többen mesélték, hogy időszakonként a folyosókon sétálva olyan érzésük van mintha láthatatlan pókháló érne az arcukhoz. Mikor odanyúlnak mégsem éreznek semmit. Vannak, akiket minden ok nélkül kiráz a hideg az épület bizonyos részein, felújított helyiségeiben. Olyan érzésük van mintha lenne ott valami, amit nem tudnak megmagyarázni, hogy pontosan mi.

Ha közelednek az ünnepek, akkor a harmadik emeleti onkológiáról hazaengedik a jobb állapotú betegeket, a többieket pedig leviszik a második szintre, így a harmadik szintre nem kell személyzet, mert nem marad ott senki. Ahogy elérkezik a késő éjjel a harmadik emeleten néha furcsa dolgok történnek, hiába nincs ott senki. Hallani lehet, ahogy a fenti emeletről ágyak, székek elmozdulására emlékeztető hangok szűrődnek le.

A személyzet hiába ellenőrizte a kórtermeket, mind üres volt.

Magzati szívhang hallgatására használják a szülészeten az NST vizsgálatot. Előfordul bizonyos időközönként, hogy a gépre nincs rákötve senki és akkor is húzza a görbét a gép (ami mindig bekapcsolt állapotban van). Mintha valakit még is érzékelne. Ezt sokan sokféleképpen magyarázták: a gép meghibásodásával, a zselé rajta maradt az érzékelőkön és zavarja a gépet stb.

Éjszaka a másodikon ügyeletben lévők néha hallanak szólongatásokat az üres harmadik szintről. A hangok a nővért szólongatják, de a forrásukat senki nem tudta megtalálni. Mintha még mindig lennének betegek az üres kórtermekben.

A debreceni klinika legendájához tartozik egy bagoly megjelenése, amely éjszakánként ül az egyik faágon. Úgy tartják, hogy ha éjszaka a bagoly megjelenik, akkor valaki meghal aznap éjjel.

Néha állatokhoz kötik a halál közeledtét.

 

bagoly

Néhány épülettel arrébb a gyermek hematológián számolt be egy szülő arról, hogy éjszaka a nővérpultban a lengőajtó többször is magától kilengett.

Észak-Magyarországról is jelentettek érdekes eseteket. Miskolcon a gyermek transzplant osztályon be van kamerázva néhány szoba. Az ott dolgozók közül néhányan arról beszéltek, hogy a monitorokon látták, hogy egy gyerek van az üresen lévő szobában. Mire odasietett a nővér – azt gondolván, hogy egy kisgyerek járkál – addigra nem talált bent senkit. Más alkalommal pedig az üres folyosón hallottak egy gyermek hangot, amint azt mondja: anya.

Ezek az esetek megerősíteni látszanak azokat a beszámolókat, miszerint a halál nem mindig tudatosul az elhunytakban és ezért a lelkük itt marad a Földön, mintha tovább élnék az életüket.

Néhányan közülük nem akarják elfogadni/tudomásul venni a halált, és sokszor az értük érkező elhunyt rokonok, családtagok jelenlétét sem veszik figyelembe.

(tulvilágrakeszulok.hu)

Olvasd el ezt is!: —–> Egy megmagyarázhatatlan élmény, amit átélt egy erdőben, kis hazánkban

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »