Kútcsa-a rejtélyes démonkutya

Szerkesztette:Agent

A kútcsát 2014-ig nem fogadták el külön lényként, ugyanis kinézetre teljesen megegyezik egy másik kriptiddel a loúval, ez nem is csoda hiszen rokon fajok, a legfeltűnőbb különbség az hogy míg a loú szeme vörösen addig a kútcsáé feketén világít,a loú akkora pontosan mint egy jól megtermett ló de

mégis jóval nagyobb, a kútcsa pedig pont akkora mint egy kutya de mégis nagyobb ez alól kivétel a 18. század elején élt  gévaudani bestia mely már-már loú méretűre nőtt egy hormonális betegség miatt, ezt a példányt állítólag egy ezüstgolyóval pusztították el de ez megkérdőjelezhető hiszen jelenlegi tudásunk szerint csak két dolog tud megfutamítani egy kútcsát:
A veccő, s a meccő.
A meccő egy ilyen csont alakú izé de mégis nagyobb, a veccőről majd később ugyanis rengeteg típusa létezik
a kútcsák egyébként előszeretettel viszik el az emberek életét.
A történelem folyamán rengeteg kútcsa észlelés történt, ezért csak néhányat említenék meg:

1906,Ausztria
Három jóbarát elindult túrázni a közeli hegyre, úgy tervezték két napot töltenek el majd az erdőben sátorozva, mikor a tervezett helyre értek felállították sátraikat és tüzet gyújtottak majd lefeküdtek aludni.Éjjel arra ébredtek hogy valami feldúlja a tábor környékét, medvére gyanakodtak ezért felkapták fegyvereiket és kivonszolták magukat a sátrakból, ekkor valami olyat láttak amit valószínűleg nem felejtettek volna el ha életben maradnak, na de ne szaladjunk ennyire előre!
Mikor észrevették a feketén világító szempárt tudták nem hétköznapi állattal van dolguk, a kútcsa kilépett a bozótból és feléjük iramodott rálőttek de a golyók lepattantak róla és csak még idegesebb lett, a dühöngő kútcsa szája habzott és acsargott majd ismeretlen ok miatt elszáguldott az ösvényen.
A három férfi rémülten visszafeküdt de nem sokáig volt nyugtuk, a lény visszatért a faulkájával (faulka=több kútcsából álló szervezett csapat)együtt.Két túrázót elkaptak a lények és élve kettétépték őket, a támadás során egyetlen életben maradt személy Josef volt aki egy veccőt kapott fel a földről és azzal kezdte veccőzni támadóját ami erre megfutamodott.Másnap beszámolt a helyi vadászoknak a történtekről és megmutatta nekik a vérfoltos helyszínt a vadászok éjjel kutatni kezdtek a lények után de nyom nélkül eltűntek.

1577,Egyesült királyság
Bungayban az istentiszteleten hatalmas kutyánál nagyobb fekete kutya tűnt fel, végigrohant két térdelő hívő között és egy nagy harapással elroppantotta mindkettőjük nyakát, majd egy másik hívőnek úgy megkarmolta a hátát, hogy az összezsugorodott mint a tűzbe dobott bőrdarab.A kútcsa ott hagyta nyomait is a templomban!Karmával felsértette a padlót és a kaput is, a templom újjáépítésekor azonban sajnálatos módon eltűntették a bizonyítékokat de hasonlóak fennmaradtak a közeli Blythburghben, ahol egy másik kútcsa ugyan azon a napon látogatást tett.Másnap a helyi sajtó is beszámolt az esetről, a lenti képen ez az újságcikk látható.

2014,Magyarország

Bizony kis hazánkban is észleltek már kútcsát, nem is egyszer, de most csak két észlelést említek meg.Ez az eset Október körül esett meg, egy általam nem nagyon ismert személy beszámolt számomra egy esetről mely vele történt meg előző éjjel.Haza felé tartott mikor az út közepére kiugrott valami fekete állat, először kutyának hitte de mikor kinyitotta az ajtót látta hogy nagyobb.
Ekkor rémülten visszaugrott a kocsiba és elhajtott, a kútcsa még 20 méteren keresztül rohant a kocsi mellett de utána lemaradt és nem látta többé.Másnap a közeli erdőben kihelyezett kamerák érdekes módon nappal rögzítették az állatot, pedig általában csak éjjel találkoznak vele, kivéve amikor mégsem élő példa erre az imént említett kép.

2015,Magyarország
Egy magyarországi falu környékén láttak egy állítólag kutyaszerű teremtményt amint felfalta egy egy Bözsi nevezetű idős hölgy kakasait, ki így írta le a teremtményt:
Pont akkora volt mint egy kutya de szerintem nagyobb, nem tudom mi lehetett, a szeme feketén világított és én rettentően megrémültem tőle!Gyorsan becsuktam az ajtót mikor meglátott, próbálta betörni de szerencsére nem sikerült neki.
Az idős hölgy pár napra rá nyomtalanul eltűnt, nyomozást indítottak ez ügyben de még nem tudnak pontosat mondani mi történhetett vele.Szerencsére a biztonsági kamera felvette az egészet mint az a lenti képen látható, ez az eredeti a Bözsi néni kertjében készített kép.

(titokzatosjelensegek)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »