Maga a gonosz is megjelent az ausztráliai lángokban.

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Maga a gonosz is megjelent az ausztráliai lángokban.

Hihetetlen és bizarr eseteket jelentettek több helyről is az ausztráliai tűzesetek kapcsán.
Sokan láttak, a lángok közt kirajzolódó démoni alakokat, hallottak félelmetes mély nevető hangokat a hatalmas lángoszlopokból kiszűrődve. Sokan úgy vélik, hogy ami most ott zajlik, maga a gonosz műve.

Sajnos elképzelni sem lehet, minn mennek most át családok, akiknek a lángok mindenüket felemésztettek. Gazdák, kik az életük árán is próbálják védeni egy élet munkáját.  

Most 2020 elején még bele gondolni sem tudunk milyen hatalmas károk keletkeznek most a természetben és a bolygón egyaránt. Vajon milyen következménye lesz ennek?!

Ami biztos, ilyet még emberiség nem látott.

Olyan dolog zajlik most le, melyre még nem volt példa.  Az emberek rettegnek.

Talán nem lenne meglepő, hogy a teljes kimerültség szélén lévő, otthonát foggal körömmel védő emberek, látnak és éreznek most furcsa dolgokat. Ám valóban csak ennek köszönhető? Vagy valami hatalmas erő garázdálkodik csupa megmagyarázhatatlan jelenséggel?!

Egyre többen az ott élők közül, tapasztalják ezeket az eseményeket, jelenségeket.

A következő, dokumentált esetről  például többen is  beszámoltak egyaránt.
Calvert  otthonát, családi házát, elszántan locsolta vízzel, mert a lángok mint futótűz egyre csak közeledtek.

Beszámolója szerint nem sokkal később észrevette, hogy a tűz hirtelen megállt, majd a lángok mint megbőszült fenevad az egekbe nyújtóztak. Ekkor készítette azt a bizonyos képet, amin egy arc vehető ki a lángok közt. Mintha maga az ördög munkálkodna.

Ime a kép:

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »